Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajvitamint eszel és...

Milyen hajvitamint eszel és mennyire vagy vele megelégedve?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem ilyet a DM-ben. Árban középkategóriást. Hát kiváncsi leszek, mennyire lesz látható változás...
nov. 29. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Ételt eszek, vitamint szedek.
nov. 29. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:

A DM saját márkását szedtem, egy hétig pattanásos voltam tőle, de szépen nőtt a hajam. Most fogok visszatérni rá.

Most JutaVit haj kapszulát szedek, semmit sem ér

nov. 29. 18:27
 3/7 A kérdező kommentje:

A jutavitost nézegettem még én is. Végül ezt vettem, teljesen találomra. Még csak két napja eszem.

[link]

nov. 29. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Biovanne plust és kovaföld kapszulát szedek közel 4 hete. Nagyon sok babahajam lett, sokkal fényesebb és jobban kezelhető a hajam. 2 hònapig szedtem dr immunt is, nekem semmit nem használt. Tápanyag tartalma sem valami sok, ahhoz képest meg drága.
nov. 29. 18:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Hmm... érdekes, mert végül azért választottam ezt, mert az összetevőkből magasabb a tartalma, mint a jutavitosnak.
nov. 29. 19:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Jópár doboz dm-eset beszedtem, nagyon dícsérik (barátnőm is), az ég világon semmit nem vettem észre
nov. 29. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:
22%
Borotválom a fejem, és teljesen meg vagyok elégedve vele.
nov. 29. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!