Lehetséges, hogy 22 évesen kezd el nőni a mellszőröm?
Figyelt kérdés
A családban egyáltalán nem jellemző a szőrös felsőtest. Nagyjából a felsőtestem szőrösödését el is engedtem azzal, amikor 15-16 éves koromban lett pár szál a köldököm alatt és a mellbimbóm körül. Tegnap pedig az tűnt fel, mintha a sok év stagnálás után a mellkasomon elkezdenne erősödni egyes területeken a szőr. Lehetséges, hogy még ilyen téren ennyi idősen változzak?tegnapelőtt 16:18
1/6 anonim válasza:
Elképzelhető, de nem lesz túl szőrös szerintem.
2/6 anonim válasza:
Persze. Nekem is bőven csak idősebb koromban erősödött meg. 20 éves koromig szinte csak pihéim, vagy legfeljebb pár szőrszálam volt.
3/6 anonim válasza:
Simán lehet, nekem is volt olyan fiúm, akinek csak 20 éves kora után kezdett el szőr nőni a mellkasán.
4/6 anonim válasza:
Nekem is kábé ekkor nőtt ki rendesen.
5/6 anonim válasza:
Nekem 40 körül kezdett... Ezzel azt akarom mondani, hogy nem maradtál le még semmiről.
6/6 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Első barátom 20 éves volt, mikor összejöttünk, 22 évesen kezdett neki jobban nőni, erősödni, addig alig volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!