IPL-es szőrtelenítővel mi a tapasztalat?
Figyelt kérdés
Megéri ilyet venni? Mennyire vált be/vagy elégedett? Egész testre használod?nov. 28. 21:08
1/2 anonim válasza:
Nekem Philips márkájú van. Egész lábra, hónaaljra, bikini vonalra használom, nagyjából nyár óta. Az első hónapokban kéthetente használtam, viszont most térek át a havonta egyszeri alkalomra. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Igazából én tovább használtam kéthetente, mint ahogy az átlagot tanácsolta, de nekem erős a szőröm és világos a bőröm. Amúgy használata 4x 2 hetente( Ez így 2 hónap), majd 8 hónapon keresztül havi egyszer, és ha letelt az egy év akkor elvileg nem kell havonta sem, csak pár havonta. Én ugye itt még nem tartok, de elképesztő a különbség. Nyáron naponta borotváltam a lábam, mert olyan gyorsan nőtt, a bikini vonalam is nagyon érzékeny volt és mindig kipattogott, de mióta ezt használom azóta max heti 1x megyek át a borotvával, néha még azt is elfelejtem, de azt is csak azért mert 1-2 kisebb pénzérményi helyen nő a szőr. (Lehet nem voltam elég precíz az elején) Illetve a tetovált résznél, mert ugye ott nem használható a gép. Amúgy jó érzés, hogy pihe-puha mindig a lábam is és nem lesz sündisznó már másnapra. Illetve nem csak a szőrnövekedés lassult, de a szőrszálak is vékonyabbak már, nem olyan erősek. Én tényleg ajánlani tudom, főleg ha neked is érzékeny a bőröd a borotválásra és gyorsan is nő a szőröd.
2/2 anonim válasza:
Philips lumea, eleinte 2 hetente használtam, ahogy ajánlja, aztán már csak 3-4 hetente, annyira ritka lett a szőr. Láb, kar, hónalj, has, vénuszdomb. Később az ajkanál, fenekemnél is megcsináltam, ott már kicsit érzékeny volt, de nagyon sok szőr eltűnt.
Nyáron heti 2x szoktam borotválkozni, két alkalom között semmiféle borosta vagy pirosság nincs. Nagyon kevés szőr maradt, tényleg csak itt-ott pár szál. Eredetileg több szőröm volt, mint némely férfinak, erős és fekete. Óriási segítség volt a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!