A kakaóvajnak és sheavajnak miért van ilyen büdös szaga?
Rendeltem a pipereporta oldaláról mindkettőből 10 dekát, biot, természetest, hogy majd használom száraz bőrre, de nagyon büdösek, pedig nincsenek finomítva. Volt már shea vajas termékem, annak nagyon jó illata volt, a kakaóvajról pedig azt írták, hogy finom csoki illata van, azért lepődtem meg, mikor beleszagoltam mindkettőbe és egyforma büdös, az a "kínai szaga" volt.
Ez normális, vagy a termékkel van baj, esetleg megromlott? Mit tudok tenni, hogy használhatóak legyenek? Ugyanis nem volt olcsó...
Színtiszta kakaóvajam még nem volt, de sheavajam már igen, és annak tök jó volt az illata. És ugye kifejezetten kakaóvajam nem volt még, de kakaóvajas testápolónál volt már amikor olyat vettem, ami nagyon büdös volt, olyan szagú, amit már nem is szívesen kennél magadra.
Lehet avas? :/ Hát ha büdös, büdös, érted.. most az a baj, hogy ha a szaga rossz, azzal nem tudsz mit kezdeni, magadra kenheted még, nem hiszem hogy bajod lesz, de attól még a szaga rossz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!