Káros lehet az anyajegyre a szoli?
Figyelt kérdés
Elé sok anyajegy van a testemen, kissebbek nagyobbak egyaránt. Viszont eléggé fehér bőrű vagyok. Szeretnék szoliba járni.
De az anyajegyek miatt nem nagyon merek.
2009. jan. 8. 11:44
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy káros de inkább a napfénynek van rá károsabb hatása.Én azt tanácsolom keress fel egy bőrgyógyászt biztosan fog neked tanácsot adni és még azt is megnézi hogy nem rosszindulatú esetleg valamelyik anyajegyed.
2/4 anonim válasza:
Nem csak az anyajegyre, a bőrödre is. Ha fehér bőröd van, akkor nem nagyon kéne szolizni, egyszerűen a te bőröd nem barnulós fajta. Ez van, nem jó, de változtatni nem tudsz rajta, csak ártani magadnak, ha erölteted.
3/4 anonim válasza:
ez így van, ha nagyon fehér bőrű vagy, és sok rajtad, akkor sajna káros is lehet.
- a kiemelkedők rosszabb esetben még nagyobbak lehetnek, és daganat is lehet belőle
- vannak olyanok, amik csak pici, nem kiemelkedő pigmentfoltok, azok esetleg sötétedhetnek, és több lehet belőle (én így jártam)
4/4 anonim válasza:
semmikepp ne menj szoliba...
en jartam es az anyajegyeim megduplazodtak :(
es most meg parazaok hogy majd nyaron kerulhetem a napot
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!