Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Le tudom valahogy lassítani...

Le tudom valahogy lassítani az őszűlést vagy vissza fordítani?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok és kb a kovid óta elkezdtem őszülni. Anyum a családban szintén fiatalon lett nagyon ősz. Festi is magának havonta. Nekem viszont nagyon megártana ha havonta festeném mert göndör és száraz hajam van. Nem tudom mit tehetnék ellene. Pont a legrosszabb részen a választékomnál kezdtem el. Nagyon zavaró mert barnás vöröses hajam van
nov. 2. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Nem lehet. A természetnek nem mondhatsz ellent, az van amit ő akar, nem az amit te.
nov. 2. 10:21
 2/5 anonim válasza:

Gyógynövény boltban lehet kapni valami természetes őrleményt ami visszaállítja a haj pigmentjét.Apukámnak ettől barnult vissza a haja.

Sajnos már nagyon régen volt( 10éve )és nem emlékszik a nevére.

De ha bemész egy győgynövény boltba, nem Herbáriába.

Ott talán tudnak segíteni.

nov. 2. 15:28
 3/5 anonim válasza:

Hairmina 60x ( goodvill.hu )

A Hairmina komplex összetételű étrend-kiegészítő tabletta az egészséges hajért és bőrért. A Hairmina haj és bőr komplex vitaminokat, ásványi anyagokat, hialuronsavat, kollagént és szőlőmag-kivonatot tartalmazó készítmény.

A biotin, a cink és a szelén hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához, a réz pedig hozzájárul a haj normál pigmentációjához. Az A-vitamin, a B2-vitamin és a B3-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez.

A Hairmina haj- és bőrmegújító kúra szükség szerint 3 hónapnál tovább is alkalmazható, illetve bármikor újrakezdhető!

- Hair Medical Anti Grey őszülés elleni kapszula

Hatóanyagok 1 kapszulában Hair Medical Anti Grey őszülés elleni kapszula

Kataláz enzim 300 mg

Köles por 300 mg

B10-vitamin (PABA) 25 mg

Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) 10 mg

B5-vitamin (Pantoténsav) 6 mg

L-cisztin 5 mg

L-metionin 5 mg

B7-vitamin (Biotin) 50 µg

Most hirtelen ezt a kettőt találtam neten.

Ha esetleg a győgynövényes boltban nem tudnak segíteni.

nov. 2. 15:43
 4/5 anonim válasza:

Megint én :D

Legalább én is tudom mit vegyek :)

Nekem is megjelent pár ősz hajszál , de hogy ez covid miatt van vagy sem nem tudom, nekem inkább sok hajam kihullot tőle.

Ezt találtam még:

Haj és őszülés

A réz segíthet az őszülés késleltetésében. A réz javíthatja a hajhagymák egészségét és működését. A réz elősegítheti a hajnövekedést, ezáltal pedig hozzájárul a hajhullás megelőzéséhez.

nov. 2. 15:49
 5/5 anonim válasza:

Megtaláltam a hajszeszt.

Bio boltban 5000 Ft.

NoGrey Lotion Extra With Keratin 200ml

Apukámnak 3hét alatt bebarnult az ősz haja. :)

tegnapelőtt 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!