Le tudom valahogy lassítani az őszűlést vagy vissza fordítani?
Gyógynövény boltban lehet kapni valami természetes őrleményt ami visszaállítja a haj pigmentjét.Apukámnak ettől barnult vissza a haja.
Sajnos már nagyon régen volt( 10éve )és nem emlékszik a nevére.
De ha bemész egy győgynövény boltba, nem Herbáriába.
Ott talán tudnak segíteni.
Hairmina 60x ( goodvill.hu )
A Hairmina komplex összetételű étrend-kiegészítő tabletta az egészséges hajért és bőrért. A Hairmina haj és bőr komplex vitaminokat, ásványi anyagokat, hialuronsavat, kollagént és szőlőmag-kivonatot tartalmazó készítmény.
A biotin, a cink és a szelén hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához, a réz pedig hozzájárul a haj normál pigmentációjához. Az A-vitamin, a B2-vitamin és a B3-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez.
A Hairmina haj- és bőrmegújító kúra szükség szerint 3 hónapnál tovább is alkalmazható, illetve bármikor újrakezdhető!
- Hair Medical Anti Grey őszülés elleni kapszula
Hatóanyagok 1 kapszulában Hair Medical Anti Grey őszülés elleni kapszula
Kataláz enzim 300 mg
Köles por 300 mg
B10-vitamin (PABA) 25 mg
Cink (szerves kötésű Cink-citrátból) 10 mg
B5-vitamin (Pantoténsav) 6 mg
L-cisztin 5 mg
L-metionin 5 mg
B7-vitamin (Biotin) 50 µg
Most hirtelen ezt a kettőt találtam neten.
Ha esetleg a győgynövényes boltban nem tudnak segíteni.
Megint én :D
Legalább én is tudom mit vegyek :)
Nekem is megjelent pár ősz hajszál , de hogy ez covid miatt van vagy sem nem tudom, nekem inkább sok hajam kihullot tőle.
Ezt találtam még:
Haj és őszülés
A réz segíthet az őszülés késleltetésében. A réz javíthatja a hajhagymák egészségét és működését. A réz elősegítheti a hajnövekedést, ezáltal pedig hozzájárul a hajhullás megelőzéséhez.
Megtaláltam a hajszeszt.
Bio boltban 5000 Ft.
NoGrey Lotion Extra With Keratin 200ml
Apukámnak 3hét alatt bebarnult az ősz haja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!