Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Izmos test szőrös vagy csupasz?

Izmos test szőrös vagy csupasz?

Figyelt kérdés

Elsősorban lányokhoz/ nőkhöz szól a kérdésem.

Sportos, szálkás felsőtest hogy tetszik jobban nektek?

Szőrösen vagy inkabb csupaszon?

Köszönöm

okt. 30. 21:44
 1/10 Metionin ***** válasza:
100%
Csupaszon vagy normál szőrrel. Normál = amikor némi szőr van pl. a hason de pl. a háton nincs.
okt. 30. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Szőrös, nem szeretem ha leszedi valaki a szőrt
okt. 30. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Nekem a szőrös jobban bejön.
okt. 30. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Linkeljetek képet, mert szerintem aki szőröset mond, az nem igazi szőr.

Nekem csupasz a nyerő. Sztem mindenkinek, csak nekik a 3 trimmelt szőrszál a szőrös.

okt. 31. 00:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

#4 tévedsz. Nem is kicsit. Nekem az itteni első kép például kifejezetten tetszik (igen, tényleg és akkor is ha lepontoztok) és a 3. választ írtam:

[link]

okt. 31. 07:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Attol fugg mennyi a szőr
okt. 31. 10:20
 7/10 anonim ***** válasza:

5, naaa, te vagy az üdítő kivétel. Én rengeteg ilyen vitában részt vettem, és egy idő után rájöttem, hogy aki szőröst mond, és linkel, az mindig olyan szőrös, hogy bele kell zoomolni, mert alig látszik valami. Nekem az csupasznak számít.

De annak ellenére, hogy öklendezem a szőrtől, amit linkeltél, felpontoztalak. Végre valaki tudja a különbséget. 👍🏻

okt. 31. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Csupasz
okt. 31. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Csupasz
nov. 1. 11:18
 10/10 anonim ***** válasza:
A képen a srác teljesen rendben van. Meg most gondolj már bele, ha ő elkezd borotválkozni másnapra olyan lesz, mint egy sündisznó.
nov. 3. 17:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!