Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Természetes vörös haj szőkítése?

Természetes vörös haj szőkítése?

Figyelt kérdés
Eddig úgy voltam vele, hogy olyan hajtő színezőt fogok használni, ami egy hajmosásra kijön, de az összes ilyen, (ami szőke színű,) nem is látszódik. Arra gondoltam hogy befestem valamilyen olyan festékkel ami hamar kijön egy pár hajmosás után. De attól félek, hogy ha majd kikopik a festék, akkor a hajamnak már nem lesz olyan a színe mint volt. Segítsetek légyszi, tudtok olyan hajszínezőt, aminek néhány hajmosás után eltűnik a színe? Illetve a hajam lesz még ugyanolyan színű, vagy a szőkítés "végleges nyomot hagy" a befestett területen a vörös hajban?

okt. 29. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ahhozz hogy vörösből szőkét kapj az csak szőkítessél oldható meg, hiába fogod hajszínezővel vagy festékkel festeni, attól nem lesz szőke.

"Illetve a hajam lesz még ugyanolyan színű, vagy a szőkítés "végleges nyomot hagy"

Igen, a szőkézés végleges nyomott hagy.

Én a helyedbe hagynám. Egyrészt ritka a természetes vörös, viseld büszkén. Másrészt roncsolja a hajad. Harmadrészt, ha szőke leszel és a lenövésed vörös az úgy elég gázul fog kinézni.

okt. 29. 10:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd, a jóisten is megáld érte!
okt. 29. 10:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy szőkítő hajszínező, nem létezik. Hajszínezővel csak a sajátodnál sötétebb árnyalatokat tudsz elérni. A szőkítéshez mindenképp kell hidrogén, az pedig tartós, nem kopik le.
okt. 29. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!