Hairburst vélemény?
Figyelt kérdés
nagyon vékony szálú a hajam és a sok vasalástól nagyon kihullott/elhullott.Gondolkoztam a hairburst termékeken valaki akinek hasonló problémája volt/van segített valamit a haján?Mert már kb mindent kipróbáltam és semmi se hozza helyre a hajamokt. 27. 18:21
1/3 anonim válasza:
Szerintem túlárazott, nem olyan jó, mint ahogy reklámozzák. De mindenkinek más jön be.
2/3 anonim válasza:
Balzsamot rendeltem, mert nekem speckó sampon kell a fejbőrömre. Egy influencernél láttam természetesen reklámozni, neki nagyon szép lett a haja tőle, meggyőzött. Aztán akkorát csalódtam, ilyen gubancos meg száraz még egy drogériás balzsamtól se lett a hajam. Kidobtam a kukába több ezret... Nem ajánlom.
3/3 anonim válasza:
🙌🏽épp erről írtam ki ma kérdést. Nekem a hairburst tönkre tette a hajam, az Alpecin rendbe hozta. Nálam az a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!