Lézeres szőrtelenítés súlyos bőrirritáció?
Figyelt kérdés
Mondjátok hogy más is járt így kérlek! Hétfőn voltam lézeres szőrtelenítésen, éjjel arra keltem hogy konkrétan izomból vakarom a lábam, mert azt álmodtam hogy viszket. Azóta teljesen piros mindkét vádlim, duzzadt, viszket, ég és már vizes az egyik bokám is!! Meddig lesz ez így? Mit tegyek? Mit kenjek rá? Nem lett volna szabad vakarni de nem direkt csináltam :(okt. 23. 12:15
1/4 anonim válasza:
Fenistil, bepanthen, panthenol, gyakorlatilag napégést kaptál. Legközelebb szólni kell a kozmetikusnak, tekerje lejjebb azt a gépet.
Vagy nincs véletlenül fényallergiád? Ilyen esetben neked nem szabad lézeres kezelésre járnod.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, bepanthent találtam itthon azzal kenem most, az a baj ahogy hozzáérek még jobban viszket és jobban felömlik, pirosabb. Nincs, legalábbis nem tudok róla, alapvetően még leégni se nagyon szoktam, kreol bőröm van hamar szépen lebarnulok. Más területet is kezeltünk de csak ott ilyen csúnya ahol vakartam :(
okt. 23. 16:58
3/4 anonim válasza:
Kreol bőrrel nem ajánlott a lézer, de ezt igazán tudnia kellett volna a kozmetikusnak. Nekem úgy tűnik, kifogtál egy kóklert.
4/4 A kérdező kommentje:
Én úgy olvastam hogy pont világos szőrzetnél és bőrnél nem hatásos és ismerősöm is ezt mondta azért mertem belevágni :( most volt még az első kezelésem
okt. 23. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!