Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szolárium árt vagy segít a...

A szolárium árt vagy segít a pattanásos bőrnek? Nagyon csúnya a bőröm fehér ás pattanásos és a helyük is látszódik.

Figyelt kérdés
Szóval az én bőrömnek segítene vagy ártana?
2010. nov. 4. 17:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez de azért ezt nem vállalnám be, mert ez tényleg nagyon brutális. Ennél azért valami kíméletesebb megoldásra gondoltam.
2010. nov. 4. 20:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Egy tippem van még akkor, kérj a bőrgyógyásztól bórsavas oldatot és azzal napi 2szer töröld át vattával a problémás területet. Ez nekem nagyon bejött anno. Több ötletem nincs. :)
2010. nov. 4. 20:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a tanácsot! :-)
2010. nov. 4. 21:10
 14/19 anonim ***** válasza:

:DDD tényleg nem okoskodni akarok, de leírom még egyszer utoljára, hogy a Nap nem juttat semmiféle vitamint a szervezetbe... most komolyan azt hiszitek, hogy rád süt a Nap és közbe "belétek megy" a D-vitamin? :DDD ez annál azért sokkal bonyolultabb folyamat...

a kérdezőnek pedig eszébe ne jusson ilyen erős készítményeket szedni... inkább vegyél valami drágább kozmetikumot, amik nálam beváltak: Vichy, La Roche-Posay, Ilcsi, Bioderma, Clinique... van választék, igazából nagyon drágák, de legalább tényleg segítenek valamit... azt nem garantálom, hogy mindegyik bejön, mert minden ember más és más bőrrel és szervezettel rendelkezik, de valamelyiket kipróbálhatod... amelyik a legtöbb embernek segített az az Ilcsi és a Bioderma.

2010. nov. 5. 16:04
 15/19 A kérdező kommentje:
Rendben, Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 6. 20:00
 16/19 anonim válasza:

Hát nem tudom, ti nemvoltatok bent biológia órán?

A nap NEM tartalmaz D-vitamint csak elősegíti a szervezetben a kialakulását!!Köszörgöm!Ez viccc!

Am szerintem minden féleképpen segít csak nem szabad túlzásba vinni, természetesen járj el kozmetikushoz is!És kérdezd meg őt is!Már csak abba is bele kell gondolni hogy nyáron a pattanások elhalványulnak a nap sugaraitól(kiindulva magamból)Sok sikert!

Jó szépülést!

2010. nov. 28. 18:07
 17/19 anonim válasza:

Bocs!Könyörgöm-öt akartam írni!

/az előző/

2010. nov. 28. 18:09
 18/19 A kérdező kommentje:
oké, köszi, hogy írtál! :-)
2010. nov. 29. 20:11
 19/19 anonim válasza:
A bőrgyógyász kalap sz@rt nem ér.. kb 100ból 1ad valódi megoldást nem pedig a gagyi kréneket amik semmit se érnek.. nekem a szoli segített!!! Rendbe hozta a bőröm, szépen begyógyította a sebeket és eltűntek, leszarította, sokan ezért szoliznak.
2016. ápr. 18. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!