A szolárium árt vagy segít a pattanásos bőrnek? Nagyon csúnya a bőröm fehér ás pattanásos és a helyük is látszódik.
:DDD tényleg nem okoskodni akarok, de leírom még egyszer utoljára, hogy a Nap nem juttat semmiféle vitamint a szervezetbe... most komolyan azt hiszitek, hogy rád süt a Nap és közbe "belétek megy" a D-vitamin? :DDD ez annál azért sokkal bonyolultabb folyamat...
a kérdezőnek pedig eszébe ne jusson ilyen erős készítményeket szedni... inkább vegyél valami drágább kozmetikumot, amik nálam beváltak: Vichy, La Roche-Posay, Ilcsi, Bioderma, Clinique... van választék, igazából nagyon drágák, de legalább tényleg segítenek valamit... azt nem garantálom, hogy mindegyik bejön, mert minden ember más és más bőrrel és szervezettel rendelkezik, de valamelyiket kipróbálhatod... amelyik a legtöbb embernek segített az az Ilcsi és a Bioderma.
Hát nem tudom, ti nemvoltatok bent biológia órán?
A nap NEM tartalmaz D-vitamint csak elősegíti a szervezetben a kialakulását!!Köszörgöm!Ez viccc!
Am szerintem minden féleképpen segít csak nem szabad túlzásba vinni, természetesen járj el kozmetikushoz is!És kérdezd meg őt is!Már csak abba is bele kell gondolni hogy nyáron a pattanások elhalványulnak a nap sugaraitól(kiindulva magamból)Sok sikert!
Jó szépülést!
Bocs!Könyörgöm-öt akartam írni!
/az előző/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!