Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A mellkasomon megjelentek...

A mellkasomon megjelentek pattanasok. foleg most h hosszujjus,pulcsis idoszak van. Valami megoldast valaki tud ra mondani?annyira rossz.:/

Figyelt kérdés

okt. 18. 21:32
 1/4 anonim válasza:
86%
Próbáld ki, hogy 100% pamutot viselsz. Esetleg hordasz nyaklancot? Nekem az ezüst nyaklanctol alakultak ki pattanasok a mellkasomon. Amióta nem hordom nincs patti :) + figyelek a 100% pamutra
okt. 19. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:

#1 válaszadó szerintem teljesen tökéletesen leírta, mire kell odafigyelned. Én még annyival kiegészíteném, hogy nekem a túl erős, túl sok öblítőtől jöttek ki pattanások és kiütések. Miután váltottam sensitive-re és visszavettem a használatból (mostmár csak fél kupakot öntök), nekem egész jól megoldódtak a problémáim.

Próbálj valamilyen hámlasztót keresni, pl. a szalicilsav egy szuper jó dolog mellkasra is, csak ügyelj a használatára, ha nem használtad eddig, akkor egyelőre csak heti egy max két alkalommal használd. És utána mindig vastagon testápolózz.

okt. 19. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom lány vagy kérdező, úgyhogy nálad lehet, hogy nehezebben kivitelezhető, amit írok.

Én fiú vagyok és nálam is szerintem szoros összefüggés van a ruhával kapcsolatban. Nyáron szinte teljesen elmúlnak a pattanások a mellkasomon és a hátamon, de ahogy vége a nyárnak és a félmeztelenkedésnek, úgy egyre több lesz.

A pulcsis időszakban is próbálok itthon minél többet póló/pulcsi nélkül lenni, ez hellyel-közzel megoldást jelent, de nyilván nem ugyanaz, mint nyáron, amikor egész nap fedetlen a bőr.

Próbálj te is otthon ahogy hazaérsz átváltani valami kivágottabb felsőre, vagy ha szokás nálatok, akkor max egy top legyen rajtad.

Lényeg, hogy szellőzzön a bőr és ne izzadjon be.

okt. 19. 22:21
 4/4 katus69 válasza:
szia, en a polieszterre vagyok allergias, a fenekemen foleg, az is segithet hogy inkabb pamut vagy mas olyan ruhat veszel, amiben nincs polieszter
okt. 27. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!