A mellkasomon megjelentek pattanasok. foleg most h hosszujjus,pulcsis idoszak van. Valami megoldast valaki tud ra mondani?annyira rossz.:/
#1 válaszadó szerintem teljesen tökéletesen leírta, mire kell odafigyelned. Én még annyival kiegészíteném, hogy nekem a túl erős, túl sok öblítőtől jöttek ki pattanások és kiütések. Miután váltottam sensitive-re és visszavettem a használatból (mostmár csak fél kupakot öntök), nekem egész jól megoldódtak a problémáim.
Próbálj valamilyen hámlasztót keresni, pl. a szalicilsav egy szuper jó dolog mellkasra is, csak ügyelj a használatára, ha nem használtad eddig, akkor egyelőre csak heti egy max két alkalommal használd. És utána mindig vastagon testápolózz.
Gondolom lány vagy kérdező, úgyhogy nálad lehet, hogy nehezebben kivitelezhető, amit írok.
Én fiú vagyok és nálam is szerintem szoros összefüggés van a ruhával kapcsolatban. Nyáron szinte teljesen elmúlnak a pattanások a mellkasomon és a hátamon, de ahogy vége a nyárnak és a félmeztelenkedésnek, úgy egyre több lesz.
A pulcsis időszakban is próbálok itthon minél többet póló/pulcsi nélkül lenni, ez hellyel-közzel megoldást jelent, de nyilván nem ugyanaz, mint nyáron, amikor egész nap fedetlen a bőr.
Próbálj te is otthon ahogy hazaérsz átváltani valami kivágottabb felsőre, vagy ha szokás nálatok, akkor max egy top legyen rajtad.
Lényeg, hogy szellőzzön a bőr és ne izzadjon be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!