Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Ti hogy epiláltok intim...

Fiúk! Ti hogy epiláltok intim területen?

Figyelt kérdés

Fiúk, akik intim területen epiláltok! Hogyan csináljátok? Az egészet le lehet epilálni?

Unom a borotválást, szeretnék valami tartósabb megoldást. A "vénuszdombot" leszedtem epilátorral, az oké, de a zacsit és az ánusz környékét is lehet? Nem mertem tovább menni, nehogy a zacsin, vagy a popsi környékén becsípje a bőrt, mindkét helyen ott vannak a "redők". Az meg annyira nem jó, ha fenn epilálom, a zacsit meg a popsit pedig továbbra is borotválom.

Lehet ezeket a területeket is epilálni? Ha igen, van valami trükk azon kívül, hogy megfeszítem a bőrt? Mennyire szokta becsípni az epilátor egyáltalán a bőrt?

A gyanta egyelőre nem játszik, egyrészt mert van epilátorom, másrészt meg eddig nem volt elég bátorságom, hogy intim gyantára menjek... Jobban szeretném otthon, egyedül megoldani magamnak (szégyellős vagyok).

Köszi!

23F

okt. 18. 16:02
 1/8 wcpumpa01 válasza:
0%
több férfiasság van egy nőben, mint bennetek b+ :)
okt. 18. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Én általában nem. Nyár elején van hogy leszedem, aztán szépen lassan visszanől a dzsungel.

A borotvát én odalent nem bírom. Kipirosodik tőle a bőröm és úgy viszket, hoyg megőrülök. Hiába használom ugyanazt az érzékeny bőrre való zselét, mint az arcomra. Érdekes módon ott semmi bajom nem lesz tőle. Ezért a nagyját lenyírom, utána meg szőrtelenítő krém!

okt. 18. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Fölűlről.meg úgy oldalt leszedem epilátorral,de a zacsin nem,ott marad a borotva
okt. 18. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Az intim részeken TILOS epilatort használni
okt. 18. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Akkor ne használj 4 es. Nekem semmi bajom tőle ha tilos,ha nem.
okt. 18. 16:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akkor fenn epilálás, alulra meg marad a borotva :-)
okt. 19. 00:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak borotválom. Mindent.
okt. 21. 16:25
 8/8 anonim válasza:

Én olyan 17 évesen használtam ott egyszer epilátort meg most a nyáron egyszer de ugyan úgy lehet, én megcsináltam vele az egészet plusz a hónaljam is.

Nincs semmi extra praktikám, próbálni kell megfeszíteni a bőrt, ha be is kapja akkor se fáj annyira, legalábbis az enyém olyankor megállt ha elő is fordult 1-2x.

A fájdalom miatt csak pár alkalommal vállaltam be, elég brutális azon a területen, cserébe az eredmény nagyon sima és csak lassan nő vissza. Barátnőm viszont mindig epilál mindenhol évek óta és neki ritkul is szóval megéri.

Szorítsd össze a fogad és ne add fel, ennyit tudok tanácsolni, ki lehet azt bírni az egészen ha eléggé akarod 😬

23/F

okt. 27. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!