Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kb. mennyibe kerül a műhaj?

Kb. mennyibe kerül a műhaj?

Figyelt kérdés
Nekem göndör,hullámos hajam van!!És állandóan vasalom mert nekem nem illik a göndör haj!! De így meg csak tönkre megy a hajam!!Mit csináljak hogy egyenes maradjon??Hallottam már olyanról is h vmivel bekenték egy csaj haját és fél évig nem kellett neki vasalnia!!Csakis a mosás után!pedig göndör haja van!!!
2009. jan. 7. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is göndör, pontosabban erősen hullámos hajam van és engem is nagyon zavar(t).Sajnos a természet adta hullámokat nem lehet eltünteni:-( Korában naponta 2x is vasaltam a hajamat és sajnos jól tönkrevágtam ugyanis leégett.A hajvasaló csak a látszatra ad, és nagyon roncsolja a hajat,bár nem tudom te hányszor vasalod.Amit tudok neked ajánlani.Vannak fodrászok, akik foglakoznak tartós hajegyenesítéssel.Nem tudom, hogy hallodtál már rólla. Olyan mint a hajfesték, rákenik a hajra kb.30 percig rajta hagyják és kb 1 hónapig tart a hatása.De ezeket a készítményeket csak kizárólag természetes hajra alkalmazzák, vagyis semmikép nem festett, dauerolt és roncsolt hajra.A másik amit tudok neked ajánlani az a pótjah felrakása.Nagyon sok fajta eljárás van pl.hajbevarrás, Hairdreams.Nekem a Hairdreams let a megoldás a hullámos hajamra.
2009. jan. 8. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudtam befejezni,a gép elküldte:@ Szóval ott tartottam, hogy mivel nekem oldalt hullámos nagyon a hajam, és ott rocsolódott meg igazán a sok vasalástól, ezért oda rakattam fel magamnak póthajakat.Azót sokal kevesebbet vasalom a hajamat, és meg vagyok elégedve az eredménnyel.Hogy árban ez mennyibe kerül? az függ, a haj hosszától, minőségétől, hogy mennyi póthajat akar felrakatni az illető és persze a munkadíjtól is.Nekem 40 db póthaj van a hajamba, az nem sok amúgy és 46000 Ft-ba került.Persze ez sem végleges megoldás, hiszen 7-8 hónap a garancia, addig bírja és utánna újat lehet felrakatni ha akarja az illető.Remélem tudtam neked segíteni! :-) Nos ha esetleg megtudnád,anak a készítménynek a nevét, ami fél évig is kiegyenesíti a hajt, akkor majd írj!Mert ilyen sztem nincs.

Megadok neked kép honlap címet ahol olvashatsz a tartós hajegyenesítésről és a Hairdreams eljárásról

www.cityszepseg.hu

www.gyongyhajszalon.hu

És még egy nagyon fontos megjegyzés!A vsalt haj több ápolást igényel, ezért ajánlott minden hajmosás után balzsampakolást tenni a hajra és legalább 1 óráig rajta hagyni.Mivel a hajvasaló kiszárítja a hajat, a balzsam pótolja az elvesztet folyadékot, ésagy meg lehet akadályozni, hogy kiszáradjon a haj és a hajvasaló következtében leégjen. Remélem nem baj, hogy ilyen sokat írtam. Ha van még kérdésed Privátban szivesen segítek, válaszolok neked.:-)

2009. jan. 8. 13:59
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen... :))))
2009. jan. 8. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
bocsi www.gyongyhaj.hu ez a helyes cím, elírtam :-)
2009. jan. 8. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!