Kb. mennyibe kerül a műhaj?
Nem tudtam befejezni,a gép elküldte:@ Szóval ott tartottam, hogy mivel nekem oldalt hullámos nagyon a hajam, és ott rocsolódott meg igazán a sok vasalástól, ezért oda rakattam fel magamnak póthajakat.Azót sokal kevesebbet vasalom a hajamat, és meg vagyok elégedve az eredménnyel.Hogy árban ez mennyibe kerül? az függ, a haj hosszától, minőségétől, hogy mennyi póthajat akar felrakatni az illető és persze a munkadíjtól is.Nekem 40 db póthaj van a hajamba, az nem sok amúgy és 46000 Ft-ba került.Persze ez sem végleges megoldás, hiszen 7-8 hónap a garancia, addig bírja és utánna újat lehet felrakatni ha akarja az illető.Remélem tudtam neked segíteni! :-) Nos ha esetleg megtudnád,anak a készítménynek a nevét, ami fél évig is kiegyenesíti a hajt, akkor majd írj!Mert ilyen sztem nincs.
Megadok neked kép honlap címet ahol olvashatsz a tartós hajegyenesítésről és a Hairdreams eljárásról
www.cityszepseg.hu
www.gyongyhajszalon.hu
És még egy nagyon fontos megjegyzés!A vsalt haj több ápolást igényel, ezért ajánlott minden hajmosás után balzsampakolást tenni a hajra és legalább 1 óráig rajta hagyni.Mivel a hajvasaló kiszárítja a hajat, a balzsam pótolja az elvesztet folyadékot, ésagy meg lehet akadályozni, hogy kiszáradjon a haj és a hajvasaló következtében leégjen. Remélem nem baj, hogy ilyen sokat írtam. Ha van még kérdésed Privátban szivesen segítek, válaszolok neked.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!