Miért ilyen a bőröm mit használják rá?
Már nagyon sok mindent próbáltam rá semmi sem segített :(
Most csak annyit szoktam hogy micellás vízzel lemosom mindennap és bekenem hidratáló krémmel.
22 éves vagyok
A micellás vizet nyugodtan felejtsd el, csak átverés, semmi haszna sincs, viszont sok pénzt kidobsz érte.
Másrészt a mosószer is okozhat ilyet, illetve hagyd el az öblítöt, nekem azóta szüntek meg az ilyen panaszaim, az ugyanis rengeteg allergént tartalmaz, és direkt a börödre kerülnek - ha jól saccolom, ruhával takart testrészekröl van szó.
Ez az arcomon van és az államon.
Nekem szerintem nem zsíros a bőröm. Húst nem nagyon eszem csak ritkán akkor is inkább csak csirkemellet.
Rossz vagy hiányzó ápolási rutin valamint életmód.
Allergia, ez lehet ételre, mosószerre, napra, szőrre.
Egy kivizsgálással kezd. Ha ezeket kizárod, akkor tudok neked rutint kialakítani, ha szeretnél.
A micellás víz után kellene egy remdes tisztító és nem mindegy, hogy milyen összetevőket tartalmaz a krémed sem. Ilyen bőr esetén az alkoholos és parfümös termékek kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!