Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A frufru menő még? Szerintem...

A frufru menő még? Szerintem majdnem mindenki szebb, ha van frufruja.

Figyelt kérdés
szept. 30. 23:06
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Sok éve egy fodrász sráctól hallottam azt a véleményt, hogy szerinte a frufrus lányok buták. Hogy ebben igaza van-e, az legalábbis kérdéses, de hogy nem mindenkinek áll jól, az tuti.
szept. 30. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:
97%

Nem számít mi menő. Az számít kinek mi áll jól és kinek mi tetszik.

De csak azért ne akarj frufrut mert eltakarja a pattanásaidat

szept. 30. 23:59
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Van akinek jól áll van akinek nem, ez a fontos.
okt. 1. 06:22
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Frufruval úgy nézek ki, mint akire ráborult a bili. Úgyhogy nem áll jól mindenkinek.
okt. 1. 06:55
 5/10 A kérdező kommentje:
A fodrász srác sem lehetett túl okos.
okt. 1. 08:21
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

A fodrász srácok sem arról híresek, hogy annyira okosak lennének.

A wolfcut elég divatos és a curtain bangs is, de egyik sem az a tipikus technika, ami az embernek az eszébe jut, ha a frufru szót hallja. Egyébként egy jól eltalált frufru keretet ad az arcnak, egy rosszul választott pedig -ahogy az egyik válaszoló írta- olyan, mintha egy bili lett volna a minta.

Nekem 60-as éveket idéző Bardot frufrum van, nagyon jól áll, de előtte rengeteg rosszul választott fazonom volt, amik után évekig tartott teljesen lenöveszteni. Ez az első, amit "megtartok".

okt. 1. 10:09
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Engem nem érdekel, hogy menő-e még vagy sem (bár nem pontosítottad, milyen típusúra gondoltál), nekem van és kész. Nélküle borzalmasan nézek ki. Az évek alatt már több félét is kipróbáltam, volt oldal frufrum, pár tincsből álló homlokra lógó, aszimmetrikus, de mindig visszatérek ahhoz a klasszikus, tömött homlokra lógóhoz.
okt. 1. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
A frufru dögös, ha tudják viselni és gondozni.
okt. 2. 22:01
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Sabrina Carpenter nevű lányon jól áll szerintem is a frufru de amúgy nem hoz lázba 😀😀😀
okt. 2. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:
20%
Nem menő sztem
okt. 3. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!