Ha nagyon sötét a hajam, és hidrogénnel elsőre csak sötétszőkére, szívja ki, hány nap múlva lehet megint kiszivatni?
Nem értem a kédésedet...
De ha azt kérded ,hogyan lehetsz sötét barnából szőke akkor:(és ha persze otthon szeretnéd megcsinálni)
-Vegyél egy 12%-os hidrogén peroxidot+szőkítőport(bármelyik fodrászkellékesnél megkapod)
-Keverd össze a kettőt és tedd fel a hajadra
-Várj vele úgy 25-30percet és mosd le jó alaposan
-Majd szárítsd meg
Fontos tudnod,hogy elösször még nem éred el a leszivatással a kivánt hajszínt ezér olyan(narancssárgás árnyalatú lesz a hajad)
-Majd 2-3 nappal a leszivatás után fessed be azzal a hajfestékkel a hajadat amilyen színű hajat szeretnél.(azt már a dobozon elolvasod mennyi ideig hagyd rajta stb...)
-És ennyi a szőkítés:)
nem nagy szám igaz?Én már szivattam le magamnak meg a abrátnőmnek is és mind 2x jól sikerült!
17/L
Nekem világosbarna az eredetim.
Ilyen:
És sima dobozos szőkével (amibe 6%-os hidroxi van csak)ilyen lettem:
3 alkalom után már ilyen:
Ha fokozatosan fested (havonta kis peroxiddal) lassabb, de egészségesebb.
Ha hírtelen szivatod le szőkébb leszel, és utána csak tövet kell festeni, de jobban roncsolhat is.
Az igaz hogyha leszivatod akkor utána már csak tőfestés kell mivel ha minden alkalommal az egészet befestetnéd akkor a hajad végét nagyon roncsolná.
Mint az elöttem lévő mondta"hogy a fokozatos festés egészségesebb" !!!!!HÁT NEM!!!!!!!Mivel ott minden alkalommal a festés során a festéket rákened a hajad végére.És jobban roncsolja mintha csak a tövét festenéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!