Milyen termékeket javasolnátok pattanásos bőrre?
Figyelt kérdés
Régebben még tiniként is pattanásos voltam ,ez sajnos nem változott évek múltán sem
Szeretnék új bőrápolási termékeket kipróbálni ,szóval bármilyen tippet szívesen fogadok!
szept. 23. 16:06
2/4 anonim válasza:
Nekem az arcradír krémek segítettek sokat, az arctisztító zselék és a The ordinary márka “Peeling solution”. Vannak pattanásokra ilyen borsmentás krémek vagy tapaszok, szerintem azok is jók, de ez egyénenként változik. Remélem tudtam segíteni
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
szept. 27. 11:50
4/4 anonim válasza:
Cerave habzó arclemosót használok, utána La Roche Posay Effeclar mat krémet, ha szín kell, akkor meg ennek van színezett hidratálója. Keress BHA hámlasztót, DM -ben is van, illetve AHA hámlasztót, heti egyszer elég használni. Geek and gorgeous jó márka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!