Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan sampon ami hasonlóan...

Van olyan sampon ami hasonlóan jó mint a kerastase de nem ennyire drága?

Figyelt kérdés

Egy évig kerastase sampoont használtam és nagyon szerettem mert balzsam nélkül is mindig nagyon puha volt a hajam és elmúlt a viszketés is de sajnos már nem tudom magamnak megengedni ezeket a 15-20ezer forintos samponokat.

Hamar zsírosodik nagyon a hajam, de amúgy száraz és sokat viszket a fejbőröm. Mostanában pantene-t használok de nem igazán érzem jónak.

Milyen középkategóriás sampont ajánlotok? 10.000 körül még belefér ha tényleg jó

szept. 18. 12:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez annyira szibjektív és hajspecifikus hogy nem fogunk tudni ajánlani. Nekem pl viszketésre a t gel vált be és puhításra pantene pro v balzsam. De hiába ha más a fej és hajtipusunk.

Menj fel kremmania.hu-ra es nézelődj a komentek között

szept. 18. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!