Milyen férfi haj és szakállnyírót vegyek? Légyszi a válaszhoz vegyétek figyelembe amit lentre írok!
Figyelt kérdés
Tehát a férjem arcszőre mindig szar foltosra van nyírva, ő vágja magának... Ha a haját letolom neki, olyan sokáig tart, szarul nyír a gép... Gondoltam emiatt, hogy egy új gépet kap ajándékba, de körbe néztem, de ugyanolyan árkategóriájú gépek vannak, mint az övé. Braun márkájúja van, nem is rossz márka. Ebből meg elbizonytalanodtam, hogy akkor hiába vennék, az új is ugyanúgy szarul vágna.
Szerintetek? Van már pár éves a gép, és iszonyat gyorsan merül. Lenne értelme egy új gépet vennem, ami ugyanannyiba kerülne, mint a mostani gépe? Meg milyen márkát vegyek, hogy ne a következő is Braun legyen? Vagy ezek a gépek mind így nyírnak, szarul?
szept. 15. 20:12
1/3 anonim válasza:
Nálunk a vezetékes Philips teszi a dolgát. Akkusat már nem veszünk.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát az akku is egy gond, az már igaz. Meg a philips is egy jó márka.
szept. 16. 11:59
3/3 anonim válasza:
Hajvágásra szerintem messze ez a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!