Mit gondolsz a vakolat típusú sminkről? Tetszik egy nőn?
Figyelt kérdés
szept. 12. 23:02
1/7 anonim válasza:
Sosem tetszett..
Azt ugyanis egyszer le kell mosni.. És akkor ki fog előttem állni.. Ráadásul nem is mutat jól senkin..
3/7 anonim válasza:
Senkinek nem áll jól, de én kifejezetten fiatal lányokon látom, siralmas...
4/7 anonim válasza:
Fotókon, mesterséges fényben tud jól mutatni, élőben nem annyira.
5/7 Metionin válasza:
Nekem nem tetszik, élőben, természetes fényben nem szép. Én szeretek sminkelni de az arcbőrömre a lehető legkevesebb cuccot rakom, valahogy érzem a "súlyát" ha pl. fellépés miatt muszáj erősebb alapozót feltennem.
6/7 anonim válasza:
Nem tetszik. Nem tudnak sminkelni.
Túl sok alapozót visznek fel, túl erős a kontúr. Ha lenne önkritikájuk, vagy egy barátjuk aki megmondaná az igazat, és fejlesztenék a smink tudásukat akkor nem lenne vakolat.
7/7 anonim válasza:
ilyen jellegű sminket elsősorban fotózásokon, filmekben, színházi kontextusban, etc használnak, éppen ezért élőben nagyon sok előnytelen vonást, textúrát, pórusokat is kiemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!