15 éves lányomnak striák vannak a popsiján? Lehet ellene tenni valamit?
Már ne haragudj, de nem nekem tűnik betegesen túlsúlyosnak.
Téged zavar, hogy nem éppen nádszál alkatú, és csinálni akarsz vele valamit. Nincs semmi baj se a striáival, se a súlyával, nem neked kell szexinek tartanod. Elég undorító...
Mit morogtok?Feltett egy ártatlan kérdést arról,hogy van e megoldás.Nyilván nem halálos a dolog,de 15 évesen nem tömegeses és általános,hogy ilyesmi megjelenik!
De itt ugylátszik a segíteni való szándék senkit sem érdekel ,ehelyett totál másról böfögtök,
Ha nem tudsz normálisan válaszolni,csak óbégatni,akkor ne ide írj,hanem vmi fb os napixaros cikk alá!!
A bőr alatti kötőszövet gyengesége okozza.A hirtelen hizás vagy fogyás nyomán nem tudja kompenzálni a felső bőrréteg növekedést vagy csökkenést.Az étrend fontos.Ezenkivül napi 2- liter viz legyen.Plusz a lovaglás mellé kell olyan sport is,ami mozgatja .A futás,vagy tánc jo ötlet!
Lehet mellékvesekéreg betegség is!
Nyilván nem ez az első dolog,de ettől alakulhatnak ki kortól és nemtől függetlenül is.
Eltüntetni igazán nem nagyon lehet,viszont halványítani,szinte alig láthatóvá tenni tudjátok!
Pánikra nincs szükség,ez nem egy komoly probléma,vidzont érdemes szem előtt tartani!Hirtelen visszafogyni se ajánlatos!!
De miért akarja megoldani, miért zavarja ennyire, miért így fogalmaz, miért hangsúlyozza milliószor hogy PoPsI?
16#
Hát nem tudom hogy te mit olvasol,de 2 szer említette.Egyszer a fökérdésben meg utána alatta hogy "popsi"
No és?
Ha egyszer a popsiján van,mit irjon?A segg,valag mindjuk a kérdés szempontjából mérvadóbb lenne?
Miért érdekli?
Nyilván a lánya.Szerinted xarja le,mert 15 évesen nehogymár foglalkozzon a lányával?Hadd hízzon a segge szabadon,csináljon amit akar,mert már ugye ugyis önálló felnőtt,nagylány?
Én nem látok ebbe bele semmit!
A fiamat még huszonévesen is elirányítom,ha kell!Nem szólok bele az életébe,a döntéseibe,de
Nem fogok nézni,hallgatni olyankor,ha látom,hogy vmi rossz irányba megy!!Egészség pldául vagy egyébb további életet nehezítő dolgok..
Persze a mai nagy szabadság ,meg a jogok világában biztosan őskori a felfogásom,de nálunk ez van!
De miért érdekli ennyire, hogy hogy néz ki a lánya feneke?
Amúgy a 2 említés nekem nem jön ki...
- striák vannak a popsiján?
- combra és popsira inkább
- kulcsszavakban #fenék #popsi
- és még privátot is írt "popsi" topikkal...
18#
Lehet igazad van.
Ilyen mélyen nem mentem bele.
Feltételezésekbe nem mennék bele.
Válaszoltam a kérdésre ennyi ezzel én be fejeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!