Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akiknek csak részlegesen van...

Akiknek csak részlegesen van megkopaszodva a fejük, hogyan csinálták?

Figyelt kérdés
Van akinek nem mind hullott ki csak egy részen.

szept. 10. 23:56
 1/5 Awatpr0 ***** válasza:
66%
Fejben kell elhatározni, én pl. Nagy koncentrációval, terápiákkal, agykontrollal, sok filmnézéssel, ücsörgéssel határoztam el, hogy csak fölül kezdjek el kopaszodni. Néha álmomban is sikerült bevonzanom, irányítani az álmaimat, hogy amikor éreztem alvás közben, hogy hajszálakat vesztenék oldalt, magától visszanövesztettem..De akkor már profin tudtam irányítani a hajszálaim növekedését
szept. 11. 00:05
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Mégis hogy CSINÁLTÁK volna?? Éltek.
szept. 11. 00:19
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Nekem semmi se hullott még ki, de elnézve a felmenőimet nem is fog, még 20 év múlva is ritkító fésűvel fog átmenni rajta a fodrász 😂😂
szept. 11. 00:43
 4/5 anonim válasza:
92%

Ha komoly a kérdés, akkor a válaszom: genetika.

Ha nem komoly: lóondóval kenegették ott, ahol azt akarták, hogy kihulljon.

szept. 11. 04:23
 5/5 anonim ***** válasza:
19%
Ezt a genetika dönti el. A véleményem viszont az, hogy a részlegesen megkopaszodott fejet úgy hagyni rendkívül taszító és igénytelen dolog. Alap, hogy ilyenkor le kell szedni egyformára a többit is borotvával.
szept. 15. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!