Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a velemenyetek a pothajrol?

Mi a velemenyetek a pothajrol?

Figyelt kérdés

Fiok velemenye is erdekelne.

Tehat tegyuk fel hogy pothajat visel egy lany es igenyesen van megcsinalva,de megis csak pothaj

Akarhogy is emberi haj,az masnak a haja.

Hogy viszonyultok ehhez?

Peldaul azert ha beletursz a lany hajaba,ott erzed az illeszteseket

A legjobb technikanal is erezni minimalisan,de megis vonzo es szep egy szep hosszu haj.

Szoval velemenyeket ha irtok fiuk lanyok megkoszonom

szept. 10. 21:35
 1/7 A kérdező kommentje:
Fiúk*
szept. 10. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

Nem kell a póthaj, ez a lány is nagyon jó haj nélkül

[link]

szept. 10. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem a haj csak a nőket meg pár fétisest vonz úgy önmagában. Persze, egy jó haj vonzóbbá teszi az embert, de ez inkább azon múlik hogy ne legyen sprőd, meg legyen jó színe ami illik az adott nőhöz. Az, hogy most vállig ér vagy seggig kb mindegy. Sőt, én nem nagyon szeretem mindenhonnan szedegetni a méteres hajszálakat.

A póthaj gondolata taszító számomra.

szept. 10. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb férfi nem szereti a mű dolgokat, bár ha jól van megcsinálva, többnyire észre sem veszik, hogy nem természetes. Az extrém hosszú póthaj “olcsó” hatást kelthet, de egy szép, igényes viszont kifejezetten vonzó. Szóval a legfontosabb, hogy jó szakemberhez menj. A kutya sem fogja megmondani, hogy póthajad van. Az átlag férfi legalábbis nem jön rá.
szept. 10. 23:25
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Szerinem undorító, ugyanúgy, mint a műszempilla. A műköröm valamiért nem zavar, ha nem mintás, de a többi igen. Inkább legyen rövid, ápolt.
szept. 11. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"A legtöbb férfi nem szereti a mű dolgokat"

A legtöbb férfi nem szereti a mű dolgok tudatát.

De ennek ellenére bejönnek nekik ezek a csajokon, és általában nem tudatosul bennük, hogy ez nem a gyári beállítás.

Pl:

-A felnőtt nőknek szőrös a lába, hónalja természetes állapotban

-A felnőtt nőknek nagy részt nem természetes a szőke hajszíne

-A nők egy jó része diétázik, hogy olyan alkata legyen amilyen

-A nők nagy része valamilyen formában megváltoztatja a melle formáját. Legyen ez melltartó ami felemel, szivacs, és sokaknak van szilikon is. Pláne a médiában.

-A legtöbb pasinak tetszik a magassarkú, ahogy kiemeli a feneket, formázza a lábat, de ez bizony szintén nem egy természetes dolog

-A legtöbb pasit ha megkérdezel, az egyenes fogak fognak tetszeni neki, ami szintén fogászati beavatkozás eredménye

-Az meg gondolom senkit nem lep meg, hogy a férfiak nagy része nem nme tudja megkülönböztetni a natúr sminket a smink nélküli arctól. Sőt, általában jobban tetszik nekik, ha kiemeled a szempilládat, ha korrektor van a foltokon, ha nedvesen csillog az ajkad.

A klasszikus nőiesség nagy része nem természetes.

szept. 11. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, 2 éve van póthajam. Akiket azóta ismertem meg (pl új munkatársak) senki nem jött rá hogy ez póthaj, én szoktam mondani.

Nekem a saját hajam nagyon szar, alig nő, a leghosszabb amire meg tudtam növeszteni az a mellem teteje volt. Egyszerűen nem nő tovább. És én mindig derékig érő hajra vágytam, szóval nekem ez ad egy kis magabiztosságot.

Páromnak is tetszik, amikor kérdeztem tőle hogy csináltassak-e, azt mondta ami nekem bejön, nyugodtan, ő nem szól bele.

szept. 12. 03:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!