Lányok, mennyire sikerül teljesen kiszedni csipesszel a bajuszkát?
Figyelt kérdés
Nekem minimális pihe marad, egyszerűen nem lehet kiszedni... valami tipp?szept. 10. 12:08
11/16 A kérdező kommentje:
#9 tehát akkor ha leborotválod, pár óra múlva már borostás? Az nem látszik meg nagyon?
szept. 10. 12:53
12/16 A kérdező kommentje:
#10 alapvetően sötét a szőröm, mert nagyon sötét a hajam. Nem tudom, mennyire látszik más embernek a pihe, de egyszerűen annyira apró, hogy nem tudom milyen hegyes csipesszel lehetne kiszedni...
még lehet kipróbálom ezt a gyantát, de amikor kozmetikus csinálta, úgy éreztem, nem esett jól a bőrömnek:(
szept. 10. 12:55
13/16 anonim válasza:
Nem pár óra múlva,hanem másnap kb. Nem látszik,de azért érezhető.Azt hozzáteszem,hogy én alapból erösebb szőrzetű vagyok,nekem azért ott is erősebb. Ha csak apró pihék lennének,én sem biztos,hogy borotválnám.
14/16 A kérdező kommentje:
hát én a nagyobb szőrszálakat kiszedem, de így a szám közepénél/orrom alatt nagyon apró már, ott inkább pihének érzem
szept. 10. 12:58
15/16 anonim válasza:
IPL megoldással szemezek, itt ajánlotta valaki egy kérdés alatt: https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
Valaki mer olyat arcra?
16/16 anonim válasza:
Ismerőstől kérdezz egy jó kozmetikust, vagy ha te ismersz egyet aki jól csinálja, mert ha magatoknak csináljátok nem feltétlenül lesz szép és néha bevörösödik a bőr, keresetek szakértőt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!