Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, mennyire sikerül...

Lányok, mennyire sikerül teljesen kiszedni csipesszel a bajuszkát?

Figyelt kérdés
Nekem minimális pihe marad, egyszerűen nem lehet kiszedni... valami tipp?
szept. 10. 12:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9 tehát akkor ha leborotválod, pár óra múlva már borostás? Az nem látszik meg nagyon?
szept. 10. 12:53
 12/16 A kérdező kommentje:

#10 alapvetően sötét a szőröm, mert nagyon sötét a hajam. Nem tudom, mennyire látszik más embernek a pihe, de egyszerűen annyira apró, hogy nem tudom milyen hegyes csipesszel lehetne kiszedni...

még lehet kipróbálom ezt a gyantát, de amikor kozmetikus csinálta, úgy éreztem, nem esett jól a bőrömnek:(

szept. 10. 12:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem pár óra múlva,hanem másnap kb. Nem látszik,de azért érezhető.Azt hozzáteszem,hogy én alapból erösebb szőrzetű vagyok,nekem azért ott is erősebb. Ha csak apró pihék lennének,én sem biztos,hogy borotválnám.
szept. 10. 12:55
 14/16 A kérdező kommentje:
hát én a nagyobb szőrszálakat kiszedem, de így a szám közepénél/orrom alatt nagyon apró már, ott inkább pihének érzem
szept. 10. 12:58
 15/16 anonim ***** válasza:

IPL megoldással szemezek, itt ajánlotta valaki egy kérdés alatt: https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..

Valaki mer olyat arcra?

szept. 10. 16:46
 16/16 anonim válasza:
Ismerőstől kérdezz egy jó kozmetikust, vagy ha te ismersz egyet aki jól csinálja, mert ha magatoknak csináljátok nem feltétlenül lesz szép és néha bevörösödik a bőr, keresetek szakértőt!
szept. 10. 22:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!