Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik e olyan hogy azért...

Létezik e olyan hogy azért ritkul a haj mert el van tömődve a fejbőr és nem tud kibújni a hajhagyma?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Múlt héten kerestem fel egy hajgyógyászt aki azt mondta nekem hogy atkát lát a fejbőrön ami rágcsálja a hajamat és kezdődő seborrheás dermatitiszem van. Az új haj pedig nem tud kibújni mert el van tömődve a fejbőr. De persze ő tud nekem adni mindenféle drága cuccot amit én meg is vettem. És azt mondta hogy örökre használnom kell ezeket. Mit gondoltok? Mennyire hiteles ez? Csak mert közben úgy néz ki hogy gócos a mandula. Illetve van egy nőgyógyászati gyulladás is. 28/n

szept. 7. 06:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A tudomány mai állása szerint ilyen nem történhet. Talán rendes orvosokhoz fordulj, ne kuruzslókhoz.
szept. 7. 07:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Már van időpontom egy bőrgyógyászhoz. Te is kamunak gondolod akkor ezeket a hajgyógyászokat?
szept. 8. 07:54
 3/4 anonim ***** válasza:

2

Járj rendes orvosokhoz. Ennyit tudok javasolni.

szept. 8. 09:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
szept. 8. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!