Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kell jól feküdni szoliban?

Hogy kell jól feküdni szoliban?

Figyelt kérdés
ma voltam életemben először szoliban. fekvőben, az van csak. megmutogatták melyik gomb mit csinál stb, de nem mondták, hogy hogyan kell jól feküdni. simán csak hanyatt feküdtem. pár helyen nem fogott meg, főleg a hónom alatti részen az oldalamnál. olvastam hogy forogni kell elvileg. akkor félidőnél le kell stoppolni, felhajtani, és hassal befeküdni?
szept. 6. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell forogni a fekvőben, ez butaság. Úgy kell elhelyezni a végtagjaidat, hogy a lehető legtöbb irányból érje őket a fény.
szept. 6. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
Húzd szét a segged, mert szolifoltos lesz.
szept. 6. 22:27
 3/3 gungasam ***** válasza:
Egyszer így , azután meg úgy! Ugyan az a módszer mint a napon való sütkérezés. Majdnem mindenhol érjen a fény.
szept. 28. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!