Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiként kopaszodom feltűnően...

Férfiként kopaszodom feltűnően látványosan. Mit lehet tennem ha nincs több száz ezrem esetleg millióim haj beültetésre ?

Figyelt kérdés

Annó tini koromban 13-14 éves gyerek fejjel rá soktam a hajzselékre(

Vax, hajzselé, hajhab stb) amivel az volt a baj, hogy suli elött reggeli fürdés után sose szárítottam meg teljesen a fejem.

Ez ment éveken át télen is.

És sajnos kb 4-5év alatt annyira látványosan ki hullott a haj hagymám is, hogy a fejbőröm látszik pont elöl.

Ezt most már nagyon gáznak érzem mivel olyan "furcsa" fejformám is van a kopaszodásom mallé, hogy ha kopaszra borotválnám a fejem is csak rosszabb lenne mint igy jelenleg.

Egyébként már próbáltam nem is egyszer hátha borotválás miatt felerősödik. De semmi értelme nem volt.

Kérdés ilyenkor mit lehet tenni ha nincsenek millióim hajbeültetésekre meg egyéb költséges kezelésekre?

Próbáltam már drága koffeinos alpecin samponokat az összes kiadást és egyéb samsponokat is.

De semmi értelme nem volt egynek sem.

Már ott tartok, hogy egy növel nem merek ismerkedni ez miatt mivel annyira csúnya feltűnő és visszataszító!

szept. 6. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Bele kell törődnöd, hogy kopasz leszel. Sok nő van, akinek ez imponál. Ne izgulj, keresgélj!
szept. 6. 08:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kopaszodás inkább függ a génektől, mint a hajzselétől.

Kopaszodó férfinél egy kopaszra borotvált jobban néz ki, pláne, ha van hozzá szakálla is.

szept. 6. 08:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen génkérdés. Százezrek nélkül elfogadji tudod. Ha van párszáz ezred akkor oxigén terápia
szept. 6. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Pedig a nők jelentős részét totál hidegen hagyja, hogy kopaszodsz.
szept. 6. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy mit lehet tenni? Elfogadod, hogy nem is nézel ki olyan rosszul golyókopaszon, és minden másnap végighúzod a fejed borotvával. Ennyi.
szept. 8. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sincs nőként pénzem mellfelvarrásra meg egyéb műtétekre, amire szívbaj nélkül küldözgetnek a pasik. Ez van.
szept. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!