Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Világosbarna (kép lent) hajón...

Világosbarna (kép lent) hajón tud vöröses (inkább "narancs", mint sem "piros") hatást elérni a henna?

Figyelt kérdés

[link]

Kb. ilyen a saját hajam, mint a fenti link, és ilyet szeretnék:

[link]

Tudom, hogy világosabb nem lesz tőle a haj, de akkor magyarul ilyet ne is várjak, igaz? Mert azért ez valamilyen szempontból csak egy világosabb árnyalat.

szept. 3. 01:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Jaj, légyszi ne trollkodja senki a hajót 😅🤣
szept. 3. 01:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Most van festve a hajad? Vagy az eredeti, kezeletlen színe az, amit az első képen látunk?
szept. 3. 08:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet ilyesmit simán.

Én egy nagyon enyhe világosítást tennék a henna alá, hogy legyen benne egy kis dimenzió. Szalonban ha egy nagyon enyhe balayaget kérsz, olyan nap szívta hatásért.

szept. 3. 08:15
 4/8 Metionin ***** válasza:
Igen, régi lakótársam pont ilyen vörösre, talán minimálisan világosabbra hennázta a haját.
szept. 3. 09:50
 5/8 A kérdező kommentje:

1: A kezeletlen színe az ilyen. Hát, ilyen világosabb barnának mondanám, frissen mosva meg főleg nyáron van benne egy kis szőke árnyalat is, de amúgy barna.

2: De a világosítás szívással vagy festékkel? Én úgy tudom, festékre nem mehet henna..?

3: De jó ☺️ De az eredetije hasonló volt az első képhez?

szept. 4. 10:27
 6/8 Metionin ***** válasza:
Ilyen egérbarna volt. Az a halvány, színtelen barna ami sokaknak van.
szept. 4. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Világosítást peroxiddal. De elég egy enyhe is, nem kell platinára.
szept. 4. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:

7. És akkor minden egyes tőfestes előtt szivassa le a haját?

Régi kerdes, de egy ilyen világos hajat szerintem simán vörösre varázsol a henna.

nov. 22. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!