Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek sok egy férfi...

Szerintetek sok egy férfi teljes testgyantázásért 70 000 forint? Megéri? Vagy más módszert javasolsz?

Figyelt kérdés

szept. 1. 09:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rengeteg.
szept. 1. 10:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg el akart hajtani. De ez annyira nem meglepetés.

Sok gyantás egyáltalán nem is vállal férfiakat intim gyantára, mert sok a perverz meg sok az olyan aki nem mossan a s£ggét rendesen.

Meg sok pasi nem bírja a fájdalamt és aggresszív lesz meg irritált.

Gondolom ez az a "na jó, jöhet, de fizesse ki az agybajt" pénz.

szept. 1. 10:58
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok. Nézd meg más szalonok árlistáját a neten.
szept. 1. 12:10
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg.

Én jártam évekig egy kozmetikus csajhoz, ő 3000,- körül gyantázott le tetőtől talpig. Igaz ez kb 6 éve volt, de gondolom most sem lenne több egy tízesnél.

szept. 1. 13:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
#4 én ugyan nő vagyok, tehát mellkast, hasat és hátat nem gyantáztatok, de minden mást igen. Sokat emelt a kozmetikusom az utóbbi pár évben, de még mindig bőven 20ezer alatt szoktam fizetni. Ha a férfi gyantázás másfélszer annyiba is kerül (mert sok helyen tényleg emelt áron vállalják) és kicsivel több testrész, az anyagilag még akkor is csak a fele annak, amennyit a kérdező írt.
szept. 1. 14:10
 6/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom máshol mennyi, de ennyit én erre biztos nem áldoznék. Annyira sosem zavart, hogy szőrös vagyok. Esetemben nem extrém a dolog. Nyáron szoktam a strandszezonban a hónaljamat, nemiszervemet leszőrteleníteni. A karomon, lábamon, mellemen az a kevés szőr nem zavar, férfiból vagyok.
szept. 1. 14:29
 7/16 anonim ***** válasza:

Mellkas, és hát nekem sem volt, mivel ott szerencsére alapból csupasz vagyok. :)

Nekem ami 3000,-ért benne volt az a kar, hónalj, has, teljes intim, fenék, és láb gyanta, és a csipeszes szemöldökszedés, vagy esetenként szemöldök gyantázás is.

Ha kellett volna a hátam és mellkasom is gyantázni, az gondolom még lett volna kb +2000,-

szept. 1. 15:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
#7 csak kíváncsiságból: mindez helyileg hol? Mert ez meg extrém olcsó 😀
szept. 1. 15:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyulán, kb 6 éve.
szept. 1. 16:00
 10/16 anonim ***** válasza:
Na jó, de hat éve kicsit más árak voltak, azóta volt infláció. Ezek az árak nem relevánsak már
szept. 1. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!