Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet sötétebb hajam...

Hogy lehet sötétebb hajam fiúként?

Figyelt kérdés
Szép kreol bőröm van barna vagyok nagyon, nagyon sötét szemeim, sötét borostám, sokan azt hiszik külföldi vagyok, egy dolog zavar a hajam hát ilyen középbarna, viszont sötétet akarok egyszer befestettem és jól állt ment hozzám , de festetni megint nem akarom mert szerintem látszik hogy nem természetes. Nincs valami más módszer amivel pár árnyalattal sötétetebb lehet a hajam?

aug. 30. 18:22
 1/7 A kérdező kommentje:
vagy esetleg ha más nincs festés megint, de olyan ami természetesnek hat és nem mondaná meg az ember hogy ez festve van
aug. 30. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Henna esetleg? De amúgy ha megtalálod a jó árnyalatot, nem hat természetellenesen
aug. 30. 18:29
 3/7 anonim válasza:
33%
Menj el kéményseprőnek!
aug. 30. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Márpedig be lehet azt festeni, és nem, nem minden festék természetellenes hatás.

Keress egy természetes barnát, ne pirosas árnyalatot vagy kékes-feketét.

aug. 30. 18:35
 5/7 anonim válasza:
Szerintem is a henna a jó választás.
aug. 31. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Legyél kopasz inkább.
aug. 31. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
És újvárosban laksz? :D
szept. 2. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!