Száraz mégis miteszeres,pattanásos bőrre mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
aug. 30. 00:53
2/12 anonim válasza:
Bőrgyógyászt. Ugyanis ami szerinted száraz bőr, az nem száraz, hanem nagy valószínűséggel valamivel fertőzött. A mitteszeres, pattanásos bőrre is van gyógyír, bár a fűszeres ételeket is csökkenteni kellene.
3/12 anonim válasza:
Vízhiányis lesz az, nem száraz.
Korpás szeborrheás bőrtípus.
Hidratálni kell ezerrel.
Egy jó alaprutin először, ha nincs.
Persze mehetsz kozmetikushoz is. Ez nem bőrbetegség. Szakmabeli vagyok.
4/12 anonim válasza:
Bőrgyógyász tényleg sokat segíthet, ismerek sikersztorit a közvetlen környezetemből is, ettől függetlenül hámlasztót tudok javasolni, nekem az segített a hátamon pl ahol előtte az istenért sem akartak enyhülni, azt követően alapos de kímélő tisztítás, és rendszeres hidratálás.
5/12 anonim válasza:
Aktív anyagokat, pl. hámlasztót nem vezetünk be addig, amíg nem tudjuk van-e alaprutin, ami már legalább 1-2 hónapja működik.
6/12 anonim válasza:
Én először inkább kozmetikustól kérnék tanácsot. A bőrgyógyászok nagy része sajnos azonnal felír valami durva gyógyszert, aminek majd lesz egy csomó mellékhatása. Nagy részük nem foglalkozik arcápolási rutinnal meg semmivel sem, csak antibiotikum kúrát akarnak.
7/12 anonim válasza:
3-as válaszoló, leírnád kérlek mit jelent az alaprutin?
8/12 anonim válasza:
A mai ajánlás az arctisztító, hidratáló, fényvédő hármasát nevezi annak.
10/12 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hány éves vagy.
Lehet, hogy furcsa amit javasolok, de nagyon gyakran ezek a pattanások a szexuális élet hiányától is képesek ellepni az arcot.
Feltételezem, hogy hormonális alaja lehet ennek.
Ha esetleg ezen a területen van pótolni valód, tedd meg. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!