Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kopasz férfiak: milyen konkrét...

Kopasz férfiak: milyen konkrét eszközzel nyírjátok le a hajatok?

Figyelt kérdés

Nem régóta vágom le, de ha nullás géppel tolom le, engem nagyon zavar, hogy oldalt jobban látszik még a tüsi haj, mint a hajtól ritkásabb fejtetőn.

Valami olyan borotváló eszközt keresnék, ami alapos, de azért nem is egy klasszikus borotva, amivel szerintem irtó macerás dolgozni.

Bármilyen ötletet, konkrét termék ajánlást szívesen veszek!

Köszönöm!

aug. 29. 11:13
 1/1 anonim válasza:
100%

Szia!

Minden második este fürdés közben leborotválom a fejemet kopaszra hármas zsilett pengével teljesen simára Élvezem, amikor lemosom hideg vízzel és a tapintás által érzékelem, hogy mennyire simára sikerült Tíz perc alatt szoktam vele végezni.

Persze, ha nem szeretnél ennyi időt tölteni a fejed borotválásával, akkor lehet kapni már elektromos borotva gépet, amely alaposan, szép simára borotválja a fejed. Írd be a keresőben, hogy elektromos fejborotva gép

aug. 29. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!