Barna hajra szeretnék kis hamvas szürke árnyalatot. Ötlet, hogy melyik festékkel fessem?
Ezt olvastam itt valahol, ez működik?
Igen, de tényleg picit. Hamvasítani is tudsz fekete festékkel. Kb. 2 centi festék, egy nyomásnyi sampon és 2-3 deci melegvíz. Ezzel öblírsd párszor a hajad. Én így hamvasítok a vendégeimek is.
Ez lehet az én válaszom volt valakinek.
Remélem az egész kérdést elolvastad, és értelmezted is. Látod, hogy annál a kérdésnél milyen színű hajra ajánlottam.
Mármint hogy szürke hajat ajasz festeni?
Kösd fel a gatyád, ez még fodrásszal is nehéz.
2014-2016 körül, amikor divat volt, annyi csajnak volt hugysárga-szürke foltos haja. Igazi szürke kevésnek.
Mert az igazából szép szürke fehér hajjal indul.
Ha csak rádobod a szürke színezőt, az hozzá fog adódni a barnához, sötétebb barna lesz, igen, hamvasabb, de nem néz ki szürkének hacsak nem szivstod le, vagy nem vagy ősz.
Világosító leszivatás nem tart sokáig, a hamvas szin egy idő után atmegy rezesbe, vörösesbe, mivel a hamvas pigment hamarabb kopik az UV hatására.
Lehet hogy inkább hamvasito sampont fogok használni egy színvédő samponnal keverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!