Jár valaki szoláriumba Budapesten? Nagyjából milyen havi szintű kiadást jelent?
Figyelt kérdés
Nagyon fehér vagyok, falfehér, és szeretnék valami egészséges színt magamra erőltetni őszre, télre.
Hány percet szükséges eltölteni benne havonta hogy egy átlagos, normál színem lehessen, amit fenntartok?
Milyen percdíj az átlagos Budapesten ma?
Láttam már 300ft/percet és 80ft/percet is.
aug. 27. 10:40
1/3 anonim válasza:
Biztos szeretnéd? Nagyon tönkre teszi a bőrt, ráncosít, bőr rákot is okozhat, és nem néz ki jól.
Tudom hogy jól esik a sötétebb bőrszín, de akkor már önbarnított használj szerintem. Nem káros rád, és te döntöd el milyen barnaságot szeretnél.
2/3 anonim válasza:
Járok, napi fél órára. Sokba kerül, de egyszerűen imádom!
Ami nagyon olcsó, ott trükk van. Lopják az áramot, a csöveket túlfuttatják, csak minden másodikat cserélik, kutyaütők.
3/3 Vece válasza:
Szia lehet találni. Érdemes bérletett és krémet venned úgy a legelőnyősebb. Ilyen 200 ft perc körül találsz az jó lehet. Ha van más kérdésed keres privátban !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!