Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a maszkulinabb? Festett...

Melyik a maszkulinabb? Festett vagy rövid haj?

Figyelt kérdés

Hosszú hajam van, fiú vagyok (16).

Hosszú, sötét barna hátamig ero hajam van, és ennek a változtatásán gondolkozom.

Az egyik ötletem a világoskék haj festés, nem az egészet, csak a végét egy kicsit, ilyen átmenetesen.

A másik egy rövid haj stílus, arról meg nem döntöttem, de valamilyen felnyírt, vagy legalább nem a teljesen rövid hajakon gondolkodtam.

Köszi a válaszokat!

aug. 26. 19:14
A kérdező szavazást indított:
Rövid haj
Rövid fel nyírt haj
Festett haj
Hagyjam így ahogy van
14 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
Megjegyzés: az egésznek a lényege az lenne hogy ferfiasabb, vonzóbb kinézetem legyen. Meg egy kicsit meg is untam 😜
aug. 26. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Most nem teljesen értem, a kékre festett hosszú haj mitől lenne férfias?
aug. 26. 19:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak egy ötlet volt.
aug. 26. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
14%
Tükörre leborotvált kopasz. Annál vonzóbb és ferfiasabb viselet nem létezik.
aug. 26. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem egy körbe felnyírt, fent hosszabb frizura, festve elég jól mutat ha tudod hordani, nekem azok jönnek be :) 31/n
aug. 27. 06:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérlek ne myírasd fel, nem láttam még olyat, akinek jól állt volna

Összességében azt mondanám, a rövid haj férfiasabb (de nem felnyírt), viszont nekem személy szerint nagyon tetszik a hosszú haj a férfiakon, emiatt inkább a festettre szavaznék

aug. 28. 18:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! Irhattok meg véleményeket, most egyenlőre így hagyom egy ideig aztán ha lesz idom elmegyek fodrászhoz. Addig meg gyűjtők képeket ötleteket.
aug. 29. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
A világoskék hosszú a legférfiasabb!!! :D
szept. 1. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!