Melyik a maszkulinabb? Festett vagy rövid haj?
Figyelt kérdés
Hosszú hajam van, fiú vagyok (16).
Hosszú, sötét barna hátamig ero hajam van, és ennek a változtatásán gondolkozom.
Az egyik ötletem a világoskék haj festés, nem az egészet, csak a végét egy kicsit, ilyen átmenetesen.
A másik egy rövid haj stílus, arról meg nem döntöttem, de valamilyen felnyírt, vagy legalább nem a teljesen rövid hajakon gondolkodtam.
Köszi a válaszokat!
aug. 26. 19:14
A kérdező szavazást indított:
Rövid haj
Rövid fel nyírt haj
Festett haj
Hagyjam így ahogy van
14 szavazat
1/8 A kérdező kommentje:
Megjegyzés: az egésznek a lényege az lenne hogy ferfiasabb, vonzóbb kinézetem legyen. Meg egy kicsit meg is untam 😜
aug. 26. 19:16
2/8 anonim válasza:
Most nem teljesen értem, a kékre festett hosszú haj mitől lenne férfias?
3/8 A kérdező kommentje:
Csak egy ötlet volt.
aug. 26. 19:57
4/8 anonim válasza:
Tükörre leborotvált kopasz. Annál vonzóbb és ferfiasabb viselet nem létezik.
5/8 anonim válasza:
szerintem egy körbe felnyírt, fent hosszabb frizura, festve elég jól mutat ha tudod hordani, nekem azok jönnek be :) 31/n
6/8 anonim válasza:
Kérlek ne myírasd fel, nem láttam még olyat, akinek jól állt volna
Összességében azt mondanám, a rövid haj férfiasabb (de nem felnyírt), viszont nekem személy szerint nagyon tetszik a hosszú haj a férfiakon, emiatt inkább a festettre szavaznék
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! Irhattok meg véleményeket, most egyenlőre így hagyom egy ideig aztán ha lesz idom elmegyek fodrászhoz. Addig meg gyűjtők képeket ötleteket.
aug. 29. 08:42
8/8 anonim válasza:
A világoskék hosszú a legférfiasabb!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!