Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miert van az h a velem egy...

Miert van az h a velem egy korosztalynak pl 16-17-18 eveseknek (lanyoknak akar) mind tiszta a borok szo szerint baba boruk van egy porust nem latsz rajta, en meg szivok allandoan az aknemmal meg a nagy porusaimmal meg a pigmentfoltokkal es teljesen ?

Figyelt kérdés
elveszi az onbizalmam! elegem van a kozmetikumokbol, csak fenyvedot hasznalok es ez se jo mar, valaki jár hasonlo cipobe? vagy csak en erzem igy ? annyira elveszi minden tol a hangulatom h nem szep a borom

aug. 23. 23:41
 1/6 anonim válasza:
100%
Menjél bőrgyógyászhoz az segít.De vissza kell járni minden tanácsát megfogadni mert nem javul azonnal..
aug. 24. 02:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Genetika az első. Aztán az életmód. Hormonális akne a korotokban nem ritka. Nem ugyanonnan indultok sajnos.
aug. 24. 07:59
 3/6 anonim válasza:
72%
Menj bőrgyógyászhoz, ápold, és kész. Többet nem tudsz tenni.
aug. 24. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

18/L vagyok, én is már vagy másfél éve szívok az aknémmal, tudom milyen zavaró :/

Ebben az évben másodjára kezdtem zinerytet használni (bőrgyógyász ajánlotta először, utána háziorvossal irattam fel), ami működött is, aztán ahogy abbahagytam, ugyanolyan lett a bőröm mint előtte... Most adok neki egy második esélyt, utána meg újra elkezdek retinolt használni, hogy eltüntesse kicsit a hegeket. Ha ez sem válik be, mehetek vissza a bőrgyógyászhoz.

Neked is ezt tanácsolom kérdező, ha teheted menj el egy kozmetikushoz, vagy bőrgyógyászhoz, hogy valahonnan ki tudjatok indulni, milyen típusu is az aknéd, és mivel is lehet kezelni. Viszont muszáj türelmesnek lenni, lehet hogy több mindennel végig kell kísérletezned mire megtalálod azt, ami neked beválik.

aug. 25. 22:47
 5/6 anonim válasza:
72%
A bőrgyóygászati antibiotkiuokat addig kell használni ameddig előírja a bőrgyógyász.Nem a háziorovs akinek kb nincsen fogalma sem erről..És ha megint jönnek a problémák akkor vissza kell menni a bőrgyógyászhoz és nem a háziorvossal random megint felíratni az antiobiotikumot.Mert ilyenkor a bőrgyógyász adott esetben további vizsgálatokat is kiírhat pl endokrinologiai kivizsgálást és sok mást..Szóval nem próbálkozni kell hanem konzekvensen végig járni az utat a bőrgyógyásznál..
aug. 25. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
5-ös, én úgy értettem, hogy abban a három hónapban amíg előírta a bőrgyógyász, hogy használjam három adag fogyott el, ebből kettőhöz kértem meg a háziorvost, hogy írjon receptet mert őt könnyebb volt elérni mint a bőrgyógyászt.
aug. 25. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!