Milyen hajvasalót vegyek, amivel szépen lehet loknikat is csinálni?
Figyelt kérdés
kinek melyik márka vált be? milyen árban vannak?2010. nov. 2. 15:52
1/9 anonim válasza:
menj el a media marketbe es megtudod.
2/9 A kérdező kommentje:
az eladó majd elmondja mindenki más tapasztalatát???? ennyi erővel már válaszolhattál volna, ha meg "jól oda akartad mondani" akkor gratulálok, elég érett lehetsz...
2010. nov. 2. 19:19
4/9 anonim válasza:
nekem ilyen van, egy héten egyszer használom, megvagyok vele elégedve. olyan egyszerű és nagyszerű:) 7000ezer forint körül volt két éve.
5/9 A kérdező kommentje:
belissima milyen árban van?
2010. nov. 4. 14:33
6/9 anonim válasza:
szia!
én is a bellissima-t ajánlom, nekem is olyan van. A dobozán egy szőke csaj van, a vasaló meg fekete és virágok vannak rajta!
Amit be linkelt neked az előző, azzal én nem vagyok meg elégedve, huginak van olyan és én is kipróbáltam. Kegyetlenül húzza a hajam, és neki is!:S
Így leginkább az enyémet használja!
Amúgy 10.000ft volt a bellissima
22L
7/9 anonim válasza:
15:25 vagyok
nagy nehezen meg találtam, de az oldal nem magyar:P legalább látod hogy néz ki a hajvasaló:
8/9 anonim válasza:
Szia.Én a Remington-t és az Imetec-et ajánlom. Nekem is Bellissima Imetec van és bevált-->6000Ft körül van, de vannak komolyabb változatai amik 10 000-14 000Ft stb..:D
9/9 A kérdező kommentje:
15:25
hol lehet ezt a fajtát kapni? még nem láttam ilyet :o
2010. nov. 4. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!