Fiúk ti hányszor mossátok meg a hajatok egy héten ?
Figyelt kérdés
aug. 20. 19:10
3/14 anonim válasza:
Igen az életvitel/munka sokat számít. Meg hát az is mit csináltam aznap... Ha egész nap kirámdultam, leizzadtam 100X akkor persze aznap biztos.
Egy átlagos hetet nézve: munka miatt 2-3 naponta. Tusfürdővel.
Ha épp szabin vagyok, akkor heti 1X.
Fürdeni minden nap fürdök (bevallom kivéve amikor nem de akkor hulla vagyok. Heti 5-6X fürdök) és hajat is mosok minden alkalommal de csak sima vízzel. Tusfürdővel heti 2-3X ha dolgozom.
Ha szabin vagyok akkor heti 1X.
5/14 anonim válasza:
Minden nap megmosom a fejbőrömet, és le is húzom borotvával.
9/14 anonim válasza:
Minden nap. Azért mert így marad tiszta és egészséges a fejbőröm. Amúgy heti 2-3 alkalommal mostam régen.
10/14 anonim válasza:
Én hetente egyszer. De a napi tevékenységeim és a hajam tulajdonságainál fogva elég is nekem egy héten egyszer megmosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!