Hosszúkás fejformához illik ez a frizura?
Figyelt kérdés
Le szeretném vágatni a hajam és ezt a lépcsőzetes bob frizurát néztem ki: [link] . A kérdésem az, hogy illik-e a hosszú fejformához, vagy inkább felejtsem el?aug. 19. 20:54
1/5 anonim válasza:
Szerintem a kopaszra borotvált fej állna a legjobban neked.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezzel én is teljes mértékben egyet tudok érteni, de jelenleg valami más hadviseletet keresnék.😁
aug. 19. 21:18
3/5 anonim válasza:
szerintem hosszabbitana az arcodat. en azert kikernem egy fodrasz velemenyet is.
4/5 anonim válasza:
Ez eléggé Karenes, nem jön be, öregíti a viselőjét.
5/5 anonim válasza:
Ezt fazont még lehet bárhogy hordani főleg ha ilyen sok hajad van de ahogy ezt kiírtad valószínű hogy változást akarsz. Ki kell próbálni csak úgy tudod meg. Ez nem annyira nem rövid hogy ne lehessen vele mit kezdeni utána. Persze ez az arcodról is függ. Meg persze egy ilyen frizurát hordani is tudni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!