Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki valami ajanlani?

Valaki valami ajanlani?

Figyelt kérdés

Festett hajam van, volt par eve szokitve… fontos tudni.

Eleg szaraz neha a hajvege a hajamnak, a hajtovem hamar zsirosodik. Rengeteg sampont hasznaltam, egyik drogerias sem volt jo… (Gliss kur,Elseve,Head&Schoulders,Pantene Pro-V, Schauma,Plantur)

Jelenleg a Loreal Professzionalis samponokat (arany) haszanlom mar kb 1 eve, heti 2x. De semmi valtozast nem latok…annyi, hogy puha a hajam, amig meg nem szarad.

Persze ha kivasalom, utana gyonyoru.

*Sampon

*Maszk

*Kondicionalo

Steampod hajvasalot hasznalom neha es az osszes stempodhoz valo termeket.

Valaki tud meg esetleg ajanlani valamit? Hajnoveszto is erdekelne (Magic Hair nem jott be nekem 1 termek sem!)

2024. aug. 19. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Hajolaj napi kétszer vagy reggel hajkrém, este olaj. Argánolaj, Bale Plex vagy Kevin Murphy Young Again.
2024. aug. 19. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Steampodot mellőzd. Szárít, károsít. Csak ritkán használd. Nekem az Aussie supercharge hajpakolás vált be, balzsam helyett is azt használom.

Kipróbáltam már mindent. A kifejezetten drágák voltak a legrosszabbak. Olaplex, Kevin Murphy, stb. mind pénzkidobás.

2024. aug. 19. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!