A korpás hajat nem veszi észre az ember magán?
Figyelt kérdés
Amikor fekete pólót hordok, mindig korpás lesz a vállam körül. Viszont bármikor vizsgálom a hajamat, fejbőrömet a tükörben, nem látok semmit. Hogy lehet ez? Vagy nem korpa lenne? De akkor mi?
Sokáig head and shoulderst használtam, de váltottam nivea korpásodás elleni hajsamponjára és változatlan.
aug. 15. 17:20
1/3 anonim válasza:
A head amd shoulders a lehető legrosszabb sampon,amit használhat az ember, és a Nivea sem jobb. Mindenféleképpen szulfát és szilikon mentes sampont keress! Dm-ben, Rossmanban is lehet ilyet találni.
Fodrászom ajánlotta,hogy vegyék Nizoralt, amit összekeverhetek a samponommal és úgy tudom használni heti szinten. Még nem próbáltam. De ha jól tudom,magában is lehet használni, akár napi szinten.
2/3 A kérdező kommentje:
Végül a nizoral napi rendszerességű samponját (nizocare) vettem. Tegnap használtam először, remélem beválik.
aug. 17. 20:07
3/3 anonim válasza:
Sok sikert(: majd írd meg a tapasztalatot. Lehet én is beruházok rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!