Mit tegyek, mit használjak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hosszú barna hajamba először csak highlightokat rakattam, majd teljesen szőkítettem… Pár hónapja már vissza festettem sötétbarnára, kopik stb. Nagyon egészségtelen, vágva is lett belőle, mit tegyek? Újra egészséges hajat szeretnék! Milyen termékek használják, mivel tudnám befolyásolni mondjuk a növekedést? Esetleg a további festést hagyjam el? Várjam ameddig teljesen lenő? Válaszokat előre is köszönöm!aug. 15. 11:39
1/2 anonim válasza:
Ne szőkíttesd, hajszínezővel fesd, ne tartós hajfestékkel.
Használj sok balzsamot és pakolást. Idővel jobb lesz.
2/2 anonim válasza:
Nekem is a festés tette tönkre a hajam+ gyakran használok rá hőt is, úgyhogy júniusban kiprobáltam a k-18at és eddig nagyon bejött :)
Elég borsos az ára, de mivel keveset kell belőle, ráadásul kb 3 hetente kell használni, nekem nagyon megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!