Mehetek ma is szoliba?
Figyelt kérdés
Volt alap színem, elmentem egyszer szoliba hogy megtartsam, akkor azok a reszeim amik fehérebbek voltak (ahol a furdoruham van stb) picit pirosak lettek de egyáltalán nem veszesen. 1 hetet ezután kihagytam. Tegnap delben újra elmentem 11 és fél percre, most már egyáltalán nem lettem piros sehol, nagyon szép színem lett. A következő napokban nem lesz időm elmenni de fontos lenne a nagyon szép szin (eskuvo miatt, már nagyon közel van.) Tudom hogy 48 órának el kéne telnie de pl ha este 9 körül nem mehetnek el újra? Nyilván kevesebb időre, mondjuk 5 és fél perc. Ez így nagyon káros lenne?2024. aug. 14. 18:17
1/2 Fsms válasza:
Felejtsd el a szolit, illetve a napozást. Nagyon sok bőr problémát okoz , főleg ha fehérbőrű vagy.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fehér bőrű és azért szeretnék most szépen barnulni mert mint írtam eskuvom lesz. Amúgy életemben ha 4x voltam szoliban...a kérdésre kértem volna választ na mindegy
2024. aug. 15. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!