Black opium női parfümről vélemény? tapasztalat?
Figyelt kérdés
aug. 13. 14:34
1/4 anonim válasza:
Próbáld ki és tapasztald meg. Minden embernek más a bőr kémiája. Lehet ami neked tetszik rajtam borzalmas szag lenne és fordítva. Menj el a boltba, 2-3 alkalommal fújj magadra a teszterből. Ha tetszik vedd meg, ha nem tetszik keresel másikat.
Meg persze BO-n belül melyik? Mert van 25ért is meg 75ért is...
2/4 A kérdező kommentje:
Csak is Douglas-ban gondoltam venni
aug. 13. 17:58
4/4 anonim válasza:
Nagyon szeretni akartam, kb évente 3x megszaglászom, hátha most végre tetszik.
Mert papíron szeretem a keletiest, a vaníliát, a kávét, körtét, narancs virágot, elvileg ideális lenne.
De sajnos nekem van benne valami nénis. Szerintem a jázmin az, ami nekem a 90es évek olcsó szappanjaira emlékeztet amiket a nagyim vett, meg a húsvéti locsolás...felpróbálom és 10 perc után hányhatnékom van. Kár, mert egyébként tényleg jô lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!