Mivel mossam le a sminkem?
Annyira erősen nem szoktam sminkelni,színezett fényvédő+szempillaspirál. Mostanában kezdtem el pirosítót és highlightert is használni. Elég zsíros a bőröm, es pattanásos/miteszeres. Sima géles lemosó elég lenne? Az olajos lemosóm (balea szemfestéklemosója ,egész arcra használom) nem hozza a várt eredményt ,dupla tisztításnak nem érzem hatását.
Egyre több pattanásom van. Tudom,hogy hormonok miatt is. Anyu a testápolóra esküszik,a highlighterből a csillámok fent maradtak. Balea Waschgel-re gondoltam. Vagy valakinek tipp?
Sima fényvédőt muszáj egyáltalán lemosni?
16/L
Enyi h*lyét :D
Nos rossz termékeket használsz,dupla tisztitás valóban segít a mitesszereken stb alaposan ki tisztitani, reggel elég egy víz bázisúval lemosnod pl olcsó és jó termék a dm saját márkás balea med sensitive arclemosó gélje.
Se sls, parfüm, parabén nincs benne.
Olajosnak mondjuk az Elyn lab gambe changer megteszi. Az is kapható a dm ben.
Miután víz alapúval lemostad, felkened a fényvédőt szépen ebbòl se mindegy milyet használsz sok fényvédő rákkeltő meg többet árt mint használ a sok más káros összetétel miatt.
A minden mentess sun dance termék családból ami dm es.
Vagy kicsit húzosabb áron Avéne sunsimed e magról lehet rendelni, notino stb de baromi sokaig elég.
Este első lépésnek olajos lemosóval SZÁRAZ bőrre felviszed a kezeidel bele dolgozodo körkörös maszirozós mozdulattokal érezni is fogod hogy pár mitesszer az ujjaidon fog landolni mert az olaj oldja az olajar alapon.
És utána enyhe vizet adsz hozzá tovabb maszirozod kis vizzel ilyen tejes allagot fog felvenni az olajos lemosó, majd azt is le öblited és jöhet a víz alapú azt nedves bőrbe be maszirozod és utanna lemosod alaposan száradra törlöd ha problémás érdemes zsepivel le itatni a vizet.
És valamilyen hidratáló krém este mert a zsíros bőr is vízhiányos.
Sok sikert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!