Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Befessem a hajam, valami módszer?

Befessem a hajam, valami módszer?

Figyelt kérdés
Nekem sötét szőke hajam van, ami már már át megy barnába. Régebben szép szőke volt, de az évek alatt nem igazán voltam sokat a napon, így ki sem tudta szívni. Hiába mondom az embereknek, hogy nekem sötét szőke a hajam, mindenki azt mondja, hogy ez márpedig barna. Sosem volt festve, és gondolkodtam, hogy szeretnék szőkébb lenni, de nem durván, hanem azt a természetes hatást szeretném elérni, viszont úgy, hogy ne kelljen emiatt rendszeresen fodrászhoz járni, mert látszik ha le van nőve. Illetve a hajamban sem szeretnék kárt tenni, vagyis nagy kárt. Esetleg tud valaki valamit javasolni, aki jártas benne? Tippeket adni?

júl. 31. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én fodrászra bíznám, elég lenne a végét világosítani, ombre vagy balayage, úgy nem is kell havonta menni, mert ezeknél a tövét nem festik, így nincs lenövés sem.
júl. 31. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Szőkítő sampon?
júl. 31. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a wella color touchot használom. Jóval világosabb árnyalat, mint a hajam, és erősen befogja.

Ammóniamentes, gyakorlatilag csak színező, de előbb nő le, mint lekopik.

júl. 31. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy szépen elkészített balayage természetes napszívta hatást fog kölcsönözni. Elég félevente vagy évente újrafestetni.
aug. 1. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!