Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan használjam a hennát?

Hogyan használjam a hennát?

Figyelt kérdés
Nem henna porom van, hanem már rendes krém ( hajfesték) formájában vettem meg. Hogyan kell használni?
2010. nov. 1. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Tubusban van?

Én is henna hajfestéket használok, de mivel nekem túl hosszú a hajam, így anyukámat szoktam megkérni, hogy csinálja meg.

Fodrászkellék boltba lehet kapni festőecsetet 200-300 ft-ért, azzal szépen meg lehet csinálni a hajtöveket.

De ha nincs ilyened, vidd fel először a fejed tetejére egy részét, majd az ujjaiddal dolgozd bele a hejtövekhez, utána pedig az egész hajadra, kb úgy mint egy sampont:)

Hagyd hatni 1 vagy 2 óráig (attól függ mennyire akarsz mély színt elérni,és mennyire "makacs" a hajad). Én ilyenkor egy zacskót is húzok a fejemre, így szebb lesz a színe ha dunsztba van.

Ami fontos: előtte és utána is mosd meg samponnal a hajad, és előtte törölközőszárazra töröld meg, épp hogy ne csöpögjön.

kb. ennyi:)

Ja még valami: ha ősz hajszálat akarsz befedni, akkor 2-3 óráig hagyd rajta, így tuti megfogja.

2010. nov. 1. 17:45
 2/7 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

minden benne volt, amit szerettem volna:)

még csak annyit, hogy nekem azt is mondták hogy száraz hajra kell. igaz?

2010. nov. 1. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Amit én használok, abban a leírásában az van, hogy samponnal meg kell mosni a hajat, és törölközővel áttörölgetni, hogy ne csöpögjön róla a víz, de vizesen kell hagyni.

(én olyat használok, ami papírdobozban van, egy nő képe van rajta, majd a papírdobozt ha kinyitom tubus van benne, leírás, és egy pár nejlonkesztyű. A krém állaga ilyen kicsit kocsonyás, zselészerű nem túl sűrű kence) Te milyet használsz?

Illetve erről jutott eszembe: ha neked nem ilyen van, akkor fontos, hogy gumikesztyűben csináld, mert nagyon befogja a kezed,és nem fog róla lejönni egykönnyen. A fejeden (homlok, fül, nyak) ha olyan lesz a bőr, töröld le vizes anyaggal, mert utána hetekig olyan színű lesz.

2010. nov. 1. 19:37
 4/7 anonim ***** válasza:
*első voltam
2010. nov. 1. 19:37
 5/7 A kérdező kommentje:
igen, az enyém is ilyen:)
2010. nov. 1. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor biztos hogy vizes hajra kell felvinni:)

(a többi fajtáról nem tudom, ezért kérdeztem, de így biztos:)

2010. nov. 1. 19:56
 7/7 A kérdező kommentje:
még azt szerettem volna, ha esetleg nem tetszene, teljesen kijön a hajból 1-2 hónap után?
2010. nov. 1. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!