Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan védhetem meg magam...

Hogyan védhetem meg magam nyáron a barnulástól?

Figyelt kérdés

Sosem szerettem barnulni, napozni. Viszont rájöttem: sokat voltam a napon a nyáron. Na, ez nem jó, ez a videó elég nagy hatással volt rám:

[link]

Van benne szó fényvédőről is, de nem tudom pontosan mi ez.

Egyébként, ha felveszek sapkát, az védi az arcom a barnulástól?

És hogyan tudom visszacsinálni a lebarnult részeim fehérré?

Help.

2024. júl. 28. 01:00
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Ne menj ki a napra.Esetleg végy fel fehér színű szkafandert.
2024. júl. 28. 04:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Visszacsinálni sehogy. Majd kikopik.

50-es fényvédő a testedre, arcodra, elképesztően széles az árukészlet a hazai drogériákban. Ezeket igény szerint újrakenni és nagylelkű adagokat alkalmazni, hogy védjen is.

Nem mész ki direkt a napra, ha mégis kimész újrakened. Kalap, nagy napszemüveg.

2024. júl. 28. 07:01
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Csador,burka.
2024. júl. 28. 08:02
 4/8 anonim válasza:
Visszacsinálni nem tudod. Egy idő után úgyis eltűnik a barnulás pl. télen már szinte tuti.
2024. júl. 28. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Kend magad naptejjel. Ennél jobbat nem tudok mondani.
2024. júl. 28. 10:56
 6/8 Metionin ***** válasza:
100%
50 faktoros fényvédő. Minden nap, alaposan bekenve azokat a részeket, amik kint vannak a ruhából. Vagy 10 éve tök ugyanúgy nézek ki nyáron is mint télen, egyszer sem égtem le vele, ami nekem komoly egészségügyi és mellékesen esztétikai szenvedést is megtakarít, mert napallergiás vagyok és pár perc alatt hólyagosra égnék.
2024. júl. 28. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Itt válaszolok...Nem tudom.Engem aztán nem érdekel mások pénisze.Gondolom az már kicsinek számít amit nem lehet rendesen megfogni vizelés közben.Két ujjal sem.Mert oly méretű,hogy a tartó ujjak kiterjedése elfedi a húgycsőnyílást.
2024. júl. 28. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz? Mi nem világos?

Fényvédelem: lehet ruhazattal (upf50 ruha strandra), naptejjel (50 faktor se ér semmit, ha keveset kensz és/vagy nem kened újra), és árnyékolással (napkalap, ernyő...).

Most voltunk 2 hetet a tengerparton, ugyanolyan árnyalattal jöttem haza, pedig végig kint voltunk, órákat úsztam, sznorkeleztem 11-es UV sugárzás alatt. Szimplán odafigyeltem.

2024. júl. 29. 14:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!