A rossmann fogja még gyártani ezt a terméket?
Tud valaki bármit arról, hogy ez a termék miért hiánytermék még mindig? Hetek óta nem kapható sehol, még Lengyelországban sincs csak Németországban kapható. Magyarországon lehet tudni mikor lesz újra elérhető, vagy egyáltalán lesz e?
Szerintem az egy jó jel, hogy a webshopon még fent van maga a termék, még akkor is ha nincs készleten. Szerintem vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, vegyes tapasztalatom van a Rossmann ügyfélszolgálatával, de beszéltem már nagyon aranyos és segítőkész alkalmazottal is. Viszont megeshet, hogy ők se tudják, hogy valaha lesz-e még Magyarországon.
De amúgy már volt olyan termék, ami szintén hetekig hiánytermék volt, aztán újra lett. Lehet újracsomagolás, vagy lehet szimplán valami miatt le kellett állítani a gyártását stb. Szerintem a legtöbb és a legjobb amit tehetsz, hogy írsz nekik és megkérdezed.
De miért hozatnál kintről? Rámész, hogy melyik üzletben érhető el és országosan kiad jópár rossmann üzletet ahol még van készleten.
Nézd meg, hogy a környékeden van e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!